PATRON Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 proszę o pomoc w próbie zdobycia wiedzy na temat przedstawionej na zdjęciu tablicy rejestracyjnej II RP Wymiary tablicy 18 x 31 cmWymiar liczby 2429 : 8 cm wys x 20 cm dł.pytania jakie mi się nasuwają :wojskowa?Jaki pojazd?pozostałe informacje...podświetlenie tablicy odbywa się przez światło ze zdjęcia posiadające dodatkową szybkę przedmiot przed konserwacją ....Pzdr PATRON FWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 wychodziło by mi że motocykl, ale jakoś to mocowanie na 2 płaskownikach mi nie leży .....chyba że na koszu by to miało być ...ale to tylko moje gdybania ....nie mam pojęcia ....PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 cały czas mi chodzi po głowie że już gdzieś widziałem taką tablicę i jakiś podobny numer .....tylko skleroza jakoś mi doskwiera .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arklas Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 Trochę spóźniona odpowiedź, ale nie do wszystkiego można dotrzeć od razu.Przed rokiem 1937 tylko motocykle z wózkiem miały tylne tablice. To może tłumaczyć nietypowe mocowanie.Zresztą numer jest motocyklowy (na 2000 były chyba tylko motocykle). Jaki to dokładnie motocykl – tego chyba się nie dowiemy, jeśli nie zachowało się żadne zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 10 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2012 dzięki za odpowiedź, tablica cały czas leży u mnie w kolekcji ze znakiem zapytania " marzy mi się zdjęcie z tym numerem ale to chyba płonne nadzieje :-))))pzdr PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 Czolem.Tak sie podepne z zapytaniem-PATRON jak tam moja kierownica od C2P? Pasuje?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 11 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2012 niestety ale sprzedawca pinformował że skradziono ją przed dojściem transakcji do skutku o czym poinformował w tydzień po ...czyli kolejny relikt zniknął"...szkoda fajnie by pasowała w pojeżdzie. czyba że zaraz się cudownie odnajdzie gdzie indziej , niestety...life is brutal itd...ale dzięki za pomocPATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arklas Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 Czyżby chodziło o restaurację lub odbudowę C2P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 12 Lipiec 2012 Share Napisano 12 Lipiec 2012 PATRON podaj mi numer na komorke,bede na weekend w kraju to zadzwonie-mysle,ze temat jest do uratowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.