s_boj Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Napisano 6 Grudzień 2009 Zamierzam jutro zamówić kanarka przez internet. Chciałbym zapytać o ofertę pod poniższym linkiem. Czy to pewny sklep? Czy ktoś coś u nich kupował?http://www.outdoor-shop.pl/sklep,3518,,,03,,pl-pln,487196,0.htmlTo jednak spory wydatek i nie chciałbym się przejechać. P.S. Ma ktoś może link bezpośrednio do polskiej strony tej firmy?
s_boj Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Napisano 6 Grudzień 2009 Tutaj jest jeszcze z darmową osłoną na cewkę.http://www.skarby.pl/product_info.php?products_id=56Ta sama cena. Więc może lepiej tu?
s_boj Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Napisano 6 Grudzień 2009 Może zapytam inaczej - czy ktoś może mi podać link do najpewniejszego źródła zakupu garrett Ace 250? :)
jigga Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 Brałem od nich(tych z I postu) Ace250 prawie 2 lata temu, wszystko było ok. Pyzatym myślę że nie musisz się aż tak przejmować wyborem sprzedawcy.
desmo_sm Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 kup np tuhttp://www.viking.waw.pl/hobby_.php?id=31&producent_id=4ja kupowałem i nie było zadnego problemu, wysyłaja tez kurierem.Zstaw ze słuchawkami możesz sobie darować bo nie maja regulacji głośności, uszy Tobie padna prędzej. Ja swoje oddałem koledze.
s_boj Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Napisano 7 Grudzień 2009 Właśnie dokonałem zakupu, teraz tylko 2-3 dni i będę szczęśliwym (bo podjęcie decyzji o zakupie dojrzewało przez 3 lata) właścicielem kanarka. :)W końcu będę miał okazję sprawdzić, czy rzeczywiście taki kombajn :D
tyfus Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 i nie przejmuj się początkowymi niepowodzeniami lub słabymi wynikami - będzie lepiej :)sam już od ponad roku chodzę z kanarkiem i początki były kiepskie - teraz to co innego :)powodzenia-pozdro-
tomala_kikol Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 Co do słuchawek - przydają się. Ace też nie ma regulacji głośności! Uszy nie pękną jak się nosi na szyi a nie na uszach a i tak wszystko słychać:D Pozdro
s_boj Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Napisano 7 Grudzień 2009 Dzięki wszystkim za rady. Pewnie jeszcze nieraz będę Was prosił o pomoc, szczególnie w początkach przygody z wykrywaczem. Póki co mam do przeczesania bliższe i dalsze hektary bliższej i dalszej rodziny :)
Cpt.Nemo Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 Co do słuchawek - przydają się. Ace też nie ma regulacji głośności!"Bo to sluchawki od modelu z wbudowana regulacja glosnosci ale za drogie i sie nie sprzedaja wiec wtykaja je za daemoche :)Lepiej juz kupic bylejakie sluchawki za 15-20 zl z palakiem i regulacja glosnosci niz brac te firmowe" :) A zamiast sluchawek wzic z firmy oslone cewki bedz elektroniki, o wiele bardziej przydatne niz te nieszczesne sluchawki.
s_boj Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Napisano 8 Grudzień 2009 garrecik już w moich dłoniachzaczynam przygodę od przyszłego weekenduinstrukcja dvd po angielsku mówi, że trzeba 100 godzin w terenie, żeby zaczaić, ale to instrukcja w wersji amerykańskiej, także myślę, że Polakowi wystarczy 8-9 godzin :)muszę jeszcze poszperać na forum w poszukiwaniu najbardziej optymalnych ustawień na drobnicę z eliminacją pultabów i gwoździ
Ralfi75 Napisano 8 Grudzień 2009 Napisano 8 Grudzień 2009 na dyskryminacji ręcznej wycinaj dwa pierwsze kwadrciki i będziesz omijał gwoździe jeżeli zapiszczy to przesuń nad tym miejscem ze 2-3 razy gdy sygnał jest powtarzalny to kop jeżeli spada do 1 lub 2 to masz żelazo. Życzę powodzenia i małej ilości polmosków.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.