Krzysztof15 Napisano 5 Grudzień 2009 Autor Napisano 5 Grudzień 2009 Witam,Mam na imie Krzysztof , mam 15 lat i chciałbym zaczac swoja przgode jako odkrywca :)mam na wydanie ok 800 zł i chciałbym kupic wykrywacz na numizmatyke ( monety, zegarki,pierscienie ITP)ja sie zabardzo nie znam lecz moj znajomy ma Minelaba" i jest zadowolony :)wiec prosze was o pomoc jaki wykrywacz mam kupic (chcialbym w poneidziałek lub wtorek juz zakupic)Pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc
tyfus Napisano 5 Grudzień 2009 Napisano 5 Grudzień 2009 witaj Krzysztofie na naszym Forum :)kilka uwag na początek :1.Przeczytaj uważnie Regulamin Forum, zapoznaj się z działami jakie są i ich wewnętrznymi Regulaminami – ponieważ założyłeś wątek na Głównym, a o sprzęt pytamy w dziale „Sprzęt poszukiwaczy”2.Nowi użytkownicy mają pewne ograniczenia czasowe w ukazywaniu się wątków – moderator musi je zatwierdzić – należy więc cierpliwie czekać aż wątek się ukaże, a nie zakładać nowy o nic nieznaczącym tytule, nie wspomnę o treścii to chyba na tyle -pozdro-
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.