sas1 Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Napisano 4 Grudzień 2009 Gdzie można pochodzić z wykrywką koło Chodzieży? Może znacie jakieś ciekawe miejsca?
sas1 Napisano 5 Grudzień 2009 Autor Napisano 5 Grudzień 2009 Przykro mi ale niestety nie. Jestem z Warszawy tylko moja połowa jest z Chodzieży.Ale raz na jakiś czas jestem w twoim mieście i jestem ciekaw czy coś można trafić w jego okolicy.
talgo Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 piotr pozdrowienia z wągrowca trzeba sie kiedys ugadać :)
Gniewkos Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 witam tu Wągrowiec się kłania, panowie na wiosnę jakaś integracja by się przydała w większym gronie!talgo widziałeś ta wytarta monetka w Roszkowie co mi wyszła okazała się być 1 Silber groschen!pozdro!
talgo Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 a jednak ją zidentyfikowałeśa po czym przeciez tam nic nie było na niej :)))
Gniewkos Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 no właśnie gładka jak nie wiem była, a jednak wyszło to:)http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum24/1_grosz_copy.jpgpozdro!
piotr916 Napisano 8 Grudzień 2009 Napisano 8 Grudzień 2009 Witam!Dlaczego nie,panowie!Przymierzam się do odwiedzenia polskich schronów w Gołańczy czy też w okolicach Wągrowca.Pozdro.
dojara Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Witam panowie kłania się Czarnków dajcie znać jeszcze na jesienne wykopki mam ciekawy temat w moich okolicach
piotr916 Napisano 10 Grudzień 2009 Napisano 10 Grudzień 2009 Witam kolejnego ziomala!Mam kumpla w Czarnkowie,z którym byłem w Armii.Noo a niedługo gleba stwardnieje...
dojara Napisano 10 Grudzień 2009 Napisano 10 Grudzień 2009 No przy takiej zimie to raczej nie szybko jak tylko słonko będzie w sobote jade pokopać zero zielska i wszystko ładni widać. Wiem też że w okolicach Chodzieży jest wyludniona wiocha wart sprawdzić
Krichu Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 I jak tam w Chodzieży mieszkałem tam kilka latek, a w okolicach Czarnkowa gościłem u Burków w TL Goraju, mam zamiar podlecieć tam tej zimyPozdrówki z Pomorza
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.