cupek6 Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2009 Witam . Póki pogoda dopisuje , może jest jakaś chętna osoba na wspólny wypad gdzieś w okolice Krakowa . Tylko weekendy , w tygodniu praca . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweqsb Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 witam. mogę gdzieś wyskoczyć. ziemia nie zamarzła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweqsb Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 ziemia rozmarzła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeton Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Hej. Ja bardzo chętnie się wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 Chętnie się wybiorę,ale dopiero wiosną.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cupek6 Napisano 18 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2010 Widzę ,że Zeton jeszcze nie dawno działał . Ja jednak poczekam aż warunki będą lepsze . Oby wiosna przyszła jak najszybciej , bo ciężko w weekendy usiedzieć w domu . Ale nie ma tego złego , co by na dobre nie wyszło .Można chociaż na nartach wreszcie pojeździć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac3 Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 i co? ruszyliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cupek6 Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 I owszem , wszak to najwyższy czas ! Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Witam cupek6 podeslalem moje gg do ciebie na poczte .Pisz po swietach . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cupek6 Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Witam ponownie .Czy jest tu chętna osoba na jakiś wspólny wypad w sobotę . Miejsce wyjazdu do ustalenia wspólnie . Proszę pisać na priva , pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 17 Kwiecień 2010 Share Napisano 17 Kwiecień 2010 HelloJesli propozycja nadalaktualna, prosze o wiadomosc na priv. Chetnie sie zalapie, nawet dzis w ndz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasio Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 Panowie odnowienie wątku Kto chętny ? Posiadam rutusa solarisa z chęcią pójdę z kimś w ramie w ramie w ziemie" :)Jestem z okolic Krakowa (Proszowice 30 km od) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 Do kol. pasio.Odpisałem na twojego maila,przeczytaj go i daj znać co i jak.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albertus32 Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 witam kolegów z krakowaczy moze ktos miałby ochote poszukac w weekend 20 lub 21 sierpien, bede aakurat w krakowiewzamiam jesli ktos bedzie na pomorzu moge sie zrewanzowacpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albertus32 Napisano 21 Sierpień 2010 Share Napisano 21 Sierpień 2010 koledzy ma ktos ochote na jutro na niedzielke wypadjestem w krakowie akurat jestem z pomorza, mozna porownac sprzety2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasio Napisano 21 Sierpień 2010 Share Napisano 21 Sierpień 2010 Cholera a mój sprzęt chwilowo ma jakieś problemy z zasięgiem. I w dodatku w Poniedziałek mam egzamin poprawkowy :) więc jestem nie w temacie na ten weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albertus32 Napisano 21 Sierpień 2010 Share Napisano 21 Sierpień 2010 moze ktos inny jestem autem dojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Pogoda ostatnimi dniami nie rozpieszcza :) ale np dzis slonce juz sie pokazalo, miejmy nadzieje ze jesien bedzie pogodna i jeszcze nie jedno z ziemi wyjdzie.Takze jesli ktos ma ochote poryc w ziemi (Krakow, okolice) ja sie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 hej koledzy ktos sie wybiera na wykopki w okolicach krakowa? prosze o smsa 603879296 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.