Poganin Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2009 Witam! Jako że jesień już się powoli kończy, to i ja się pochwale co przez te pare miesięcy udało się zdobyc. To niektóre fanty.Najpierw monetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2009 Dróga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2009 Dwa sreberka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2009 rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2009 Różne pociski i kulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2009 Też trochę militarnie. Łuski Mauser, wszystkie niemczyzna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2009 Ptasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2009 I taki mix drobnych różności.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2009 co przyniosą następne miesiące, zobaczymy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 Ace daje rade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2508 Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 Witam.Zeby tak kanarek troche głębiej szukał to by była rewelacja.Gratuluje fancików.Ja śmigam z ace 250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 kanarek daje radę dobra miejscówka jast najważniejsza Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
explosivelabs Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 Kolega Damian84 ma racje można mieć sprzęt za grube tysiaki ale jak miejscówka do d..y to i fanty też. Swoją drogą brat chodzi z ACE 150 i kurde nieraz mu zazdroszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 Ja mam to samo smigam z Xt 70 kolega z kanarkiem 150 i nieraz mnie zadziwia znalezionymi fantami, sam tez dobrze wspominam posiadanego Ace 250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samter Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 Fanty pierwsza klasa. Ja również ciepło wspominam swojego kanarka, aż łza się w oku kręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 ja tam juz 2 lata z kanarkiem śmigam i nie narzekam :D chociaż Total czasami mnie denerwuje swoim Tsoro :) i w tedy mam ochotę go zmienić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Zmienić Totala???!!!;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 5 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2009 ostatnie dwa dni po ok.3 godz. chodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 5 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2009 Mały zestaw łowiecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 5 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2009 Myślałem,że to kolejna Breneka, a się okazało,że mała ołowiana głowka takiego sympatycznego pupilka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 5 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2009 Na koniec taki sygnecik.Nie wiem z jakiego materiału,ze srebra raczej nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 dzisiejsze moje małe skarby,świerzo po czyszczeniu.. łudka,wybite > rójkąt"29<, mauserki p s* 67 35 i p s* 137 34(chyba już setna taka), oraz tt * 44 IX 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 Łudka, oraz jakaś penseta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 to samo,oraz myśliwska 223 remington Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sordyl10 Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Czym tak ładnie wyczyściłeś te łuski??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.