bjar_1 Napisano 2 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2009 Mógłby ktoś pokazać jak wyglądał oryginalny dławik od polskiej szabli wz.34? Chodzi mi o sprężynę" i bukowe listewki (cel-konserwacja)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 Nikt nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 14 Grudzień 2009 Share Napisano 14 Grudzień 2009 Jeżeli chodzi o wymiary bukowych listewek:długość: 795 mmszerokość: 32 mm Zdjęcia sprężyny i listew zapodam dzisiaj wieczorem albo jutro...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2009 Dzięki i czekam na foty.pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 16 Grudzień 2009 Share Napisano 16 Grudzień 2009 Jeszcze ciepła:)Zdjęcia lepszej jakości na maila.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 16 Grudzień 2009 Share Napisano 16 Grudzień 2009 Aha w książce W.Kwaśniewicza Dzieje szabli w Polsce" na str 198 jest rysunek przedstawiający całą Ludwikówke rozłożoną na części pierwsze...Może się przyda.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2009 Książkę Kwaśniewicza mam, chodziło mi właśnie o foty. Byłbym dźwięczny, gdybys podesłał mi je w lepszej jakości na maila: bjarrsbcrew@poczta.onet.pl;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 19 Grudzień 2009 Share Napisano 19 Grudzień 2009 Jutro...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 24 Grudzień 2009 Share Napisano 24 Grudzień 2009 witam Kolego stock84 czy to ta Ludwikówka nie była ostatnio kopnięta w rejonie GÓrecka ;]?Pozdrawiampanzerhrabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 Sorry Bjar za taki poślizg ale wiesz święta itd...Ps.Panzerhrabia pudło;) ale opowiedz coś o przypadku z Górecka...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 w grudniu wyszła ludwikówka w tamtym rejonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.