Lemeryt Napisano 28 Listopad 2009 Autor Napisano 28 Listopad 2009 WitamWielka prośba o pomoc w identyfikacji tego mostuSprawa jest dosyć pilna, więc będę wdzięczny za wszelkie sugestie.
Lemeryt Napisano 28 Listopad 2009 Autor Napisano 28 Listopad 2009 WitamWielka prośba o pomoc w identyfikacji tego mostuSprawa jest dosyć pilna, więc będę wdzięczny za wszelkie sugestie.
Lemeryt Napisano 28 Listopad 2009 Autor Napisano 28 Listopad 2009 Zdjęć mało i marne, ponieważ robione aparatem w telefonie.
Lemeryt Napisano 28 Listopad 2009 Autor Napisano 28 Listopad 2009 I jeszcze takie rozmazane ale może się przyda.
Lemeryt Napisano 29 Listopad 2009 Autor Napisano 29 Listopad 2009 Na razie nie wiem co to jest i czy warte jest kupna, kiedy się dowiem będę myślał do czego to wykorzystać. No chyba że identyfikacja się nie powiedzie wtedy most posłuży do bezpiecznego przechowywania wielu rodzin szprotek.
Lemeryt Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Napisano 3 Kwiecień 2010 ... i numery odlane na aluminiowym deklu i szczękach hamulcowych, są one różne ale zawsze zaczynają się od V 509 myślę że jest to oznaczenie typu pojazdu.
Lemeryt Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Napisano 3 Kwiecień 2010 A oto bohater tej przynudnawej opowieści - Fiat 509.http://pl.wikipedia.org/wiki/Fiat_509
Lemeryt Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Napisano 3 Kwiecień 2010 Na koniec prośba. Może ktoś wie czy mosty z 509 różniły się od mostu jego poprzednika 501 (na zdjęciu)? Czy posiada ktoś może zdjęcia - rysunki mostu do 509 - wydaje mi się że ten mój ma przycięty korpus i chciałbym to sprawdzić. Za wszelka pomoc z góry dziękuje.Pozdrawiam
Lemeryt Napisano 29 Listopad 2009 Autor Napisano 29 Listopad 2009 Niestety nie mam wymiarów, trafiłem ten most przypadkowo jest zdemontowany z rójkołowca". Mogę go kupić za nieduże pieniądze, inaczej trafi do pieca. Sęk w tym że nie wiem co to jest i czy warto brać.
Lemeryt Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Napisano 3 Kwiecień 2010 Odgrzewam starego kotleta. Wziąłem ten most w ciemno, zeskrobałem pół centymetrowa warstwę oleju wymieszanego z błotem ... i okazało się że było warto ...
płetwal Napisano 28 Listopad 2009 Napisano 28 Listopad 2009 podaj szerokość, mostu chyba jest dość stary chamulce mechaniczne i reaczej był na bliżniakach
Lemeryt Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Napisano 3 Kwiecień 2010 Spod brudu wyszedł aluminiowy dekielek. Sporo części wykonanych jest z brązu.
Pytanie
Lemeryt
Witam
Wielka prośba o pomoc w identyfikacji tego mostu
Sprawa jest dosyć pilna, więc będę wdzięczny za wszelkie sugestie.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.