Skocz do zawartości
  • 0

Most napędowy

Lemeryt

Pytanie

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Na razie nie wiem co to jest i czy warte jest kupna, kiedy się dowiem będę myślał do czego to wykorzystać. No chyba że identyfikacja się nie powiedzie wtedy most posłuży do bezpiecznego przechowywania wielu rodzin szprotek.
Napisano

... i numery odlane na aluminiowym deklu i szczękach hamulcowych, są one różne ale zawsze zaczynają się od V 509 myślę że jest to oznaczenie typu pojazdu.

Napisano

Na koniec prośba. Może ktoś wie czy mosty z 509 różniły się od mostu jego poprzednika 501 (na zdjęciu)? Czy posiada ktoś może zdjęcia - rysunki mostu do 509 - wydaje mi się że ten mój ma przycięty korpus i chciałbym to sprawdzić. Za wszelka pomoc z góry dziękuje.
Pozdrawiam

Napisano
Niestety nie mam wymiarów, trafiłem ten most przypadkowo jest zdemontowany z rójkołowca". Mogę go kupić za nieduże pieniądze, inaczej trafi do pieca. Sęk w tym że nie wiem co to jest i czy warto brać.
Napisano

Odgrzewam starego kotleta. Wziąłem ten most w ciemno, zeskrobałem pół centymetrowa warstwę oleju wymieszanego z błotem ... i okazało się że było warto ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie