felczer Napisano 27 Listopad 2009 Autor Share Napisano 27 Listopad 2009 Index Lectionum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 27 Listopad 2009 Autor Share Napisano 27 Listopad 2009 Świadectwo przyjęcia w poczet studentów prawa Uniwersytetu Wileńskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 27 Listopad 2009 Autor Share Napisano 27 Listopad 2009 Nie zmieściło się na poprzednim foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 27 Listopad 2009 Autor Share Napisano 27 Listopad 2009 Jeszcze taki świstek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 27 Listopad 2009 Autor Share Napisano 27 Listopad 2009 Ciąg dalszy jak sobie sprawię nowy aparat. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rottontoy Napisano 27 Listopad 2009 Share Napisano 27 Listopad 2009 Ta blaszka co podniosła ciśnienie to ostrze do kosiarki rotacyjnejpozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rottontoy Napisano 27 Listopad 2009 Share Napisano 27 Listopad 2009 http://www.fpuh-stalmet.eu/img_noze/maxi/noz-kosiarki-rotacyjnej-polski.jpgdla porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 27 Listopad 2009 Autor Share Napisano 27 Listopad 2009 Dzięki za identyfikację.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzkrieg Napisano 28 Listopad 2009 Share Napisano 28 Listopad 2009 Ładne fanty kol. felczer, szczególnie fajny jest szkaplerzyk... A koło skąd pochodzi jeśli możesz powiedziec?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 28 Listopad 2009 Autor Share Napisano 28 Listopad 2009 Witam kol. Blitzkrieg. Koła mam takie dwa. Tylko drugie trochę gorzej zniosło pobyt" w piwnicy. Oba mój dziadek przywiózł w 1936 r z wojska. Służył tak jak napisałem powyżej w 1 Pułku Lotniczym. Od niego wiem że są od samolotu. Nie wiem tylko od jakiego. Nie udało mi się tego ustalić. Próbowałem pytać w Muzeum Lotnictwa ale olali moje maile. Prawdopodobnie w takie kółka ogonowe wyposażone były niektóre Emile". Mam zdjęcie 109 z Deutsches Museum z takim właśnie (w opisie zdjęcia jest podany inny wymiar częściej spotykany o ile dobrze pamiętam 280x105). jedyna różnica jest taka że moje są malowane na zielono (khaki) a tamto jest w kolorze RLM 65. Jak znajdę to zdjęcie to wstawię dla porównania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzkrieg Napisano 28 Listopad 2009 Share Napisano 28 Listopad 2009 Ciekawa sprawa, jakbys porobił lepsze fotki to podejdę kiedyś do muzeum, osobiście może nie oleją, a daleko nie mam bo koło rakowickiego mieszkam;) Widzę że kolega raczej nastawiony na drobinicę, a ja za wrześniem biegam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 28 Listopad 2009 Autor Share Napisano 28 Listopad 2009 Postaram się podesłać na maila. A jakby coś to i kółko gdyby chcieli obejrzeć mogę wypożyczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 28 Listopad 2009 Autor Share Napisano 28 Listopad 2009 Fotki poszły. Na razie lepszych nie mam. To łożysko które tam widać nie należy do kompletu samo się wklinowało i na razie go nie ruszałem. Odnośnie zbieractwa to biorę wszystko co wg mnie fajne a wrzesień to on fajny jest ale nie mam do niego na razie szczęścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprat Napisano 28 Listopad 2009 Share Napisano 28 Listopad 2009 Na tej połówce medalika z jednaj strony Matka Boska Różańcowa i napis MATKA BOSKA RÓŻAŃCOWA u dołu powinno być A.M.Z drugiej strony Św. Dominik i napis S. DOMINIKPozdrawiam,sprat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 2 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2009 Dzięki kol. sprat. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 Trochę nowych fotek starych fantów. Na początek mercedes (dałem do id) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 Plomba 1 - kolejka wąskotorowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 plomba 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 druga strona - cukrownia Mircze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 Trochę guziołków". Na początek stare harcerskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 US NAVY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 US NAVY 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 kolejarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 kieszeniówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.