piotr22 Napisano 28 Luty 2004 Autor Napisano 28 Luty 2004 Witam mam prosbe o identyfikacje kawałka metalu ktory czesto znajduje na terenach walk Rosyjsko Niemieckich oraz plomby . Na temat plomby to tyle ze wiem ze to plomba , a co do tego zelastwa to nie wiem nic z gory dziekuje
piotr22 Napisano 29 Luty 2004 Autor Napisano 29 Luty 2004 Dzięki bardzo mnie to zastanawiało i spokoju dac nie chcialo .
piotr22 Napisano 28 Luty 2004 Autor Napisano 28 Luty 2004 Witam mam prosbe o identyfikacje kawałka metalu ktory czesto znajduje na terenach walk Rosyjsko Niemieckich oraz plomby . Na temat plomby to tyle ze wiem ze to plomba , a co do tego zelastwa to nie wiem nic z gory dziekuje
Bartek102 Napisano 28 Luty 2004 Napisano 28 Luty 2004 Zdjęcie 1 - to chyba będzie statecznik od katiuszy.
Pytanie
piotr22
Witam mam prosbe o identyfikacje kawałka metalu ktory czesto znajduje na terenach walk Rosyjsko Niemieckich oraz plomby . Na temat plomby to tyle ze wiem ze to plomba , a co do tego zelastwa to nie wiem nic z gory dziekuje
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.