piotr22 Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 Witam mam prosbe o identyfikacje kawałka metalu ktory czesto znajduje na terenach walk Rosyjsko Niemieckich oraz plomby . Na temat plomby to tyle ze wiem ze to plomba , a co do tego zelastwa to nie wiem nic z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr22 Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 Dzięki bardzo mnie to zastanawiało i spokoju dac nie chcialo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr22 Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 Witam mam prosbe o identyfikacje kawałka metalu ktory czesto znajduje na terenach walk Rosyjsko Niemieckich oraz plomby . Na temat plomby to tyle ze wiem ze to plomba , a co do tego zelastwa to nie wiem nic z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr22 Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 plomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr22 Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 plomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 Co do plomby to morze od skrzyń amunicyjnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek102 Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 Zdjęcie 1 - to chyba będzie statecznik od katiuszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
piotr22
Witam mam prosbe o identyfikacje kawałka metalu ktory czesto znajduje na terenach walk Rosyjsko Niemieckich oraz plomby . Na temat plomby to tyle ze wiem ze to plomba , a co do tego zelastwa to nie wiem nic z gory dziekuje
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.