czeremyse Napisano 27 Listopad 2009 Autor Napisano 27 Listopad 2009 Witam! Mam takie pytanie: od jakiegoś czasu mam garreta ace 150 , chodzę z nim dużo ale wielkich efektów nie ma. Mam takie pytanie choć jest prosty w obsłudze to co ustawić żeby najlepiej wykrywał łuski lub jakieś orzełki, all metal, coins czy jerlewerry i jaką czułość?
tyfus Napisano 27 Listopad 2009 Napisano 27 Listopad 2009 polecam forumową wyszukiwarkę. O ACE jest naprawdę dużo informacji, jak znalazł będzie lektura na wieczory przy kompie :)-pozdro-
piotr777 Napisano 27 Listopad 2009 Napisano 27 Listopad 2009 W ACE jest taki problem że trzeba kopać praktycznie wszystkie sygnały ja zaczynałem właśnie od ACE chodziłam na jerlewerry czułość na ful. Zdarzało się że byłem zaskoczony klamerkę wywęszył z prawie 40 cm.
tomala_kikol Napisano 27 Listopad 2009 Napisano 27 Listopad 2009 Tryb Javerly i czułość jedna kreska mniej. Pozdrawiam
fiskars Napisano 27 Listopad 2009 Napisano 27 Listopad 2009 najlepiej wez to sprzedaj i kup cos normalnego,oraz zmien miejscowke
michal1514 Napisano 28 Listopad 2009 Napisano 28 Listopad 2009 ACE 150 jest dobry sam go mam...mam ustawienie na jewelery i czulosc na maxa ale jesli sie trafi jakis siygnal falszywy to zmniejszam czulosc na 3 kreski i jest ok, i nie musisz odrazu sprzedawac jak radzi fiskars
tyfus Napisano 28 Listopad 2009 Napisano 28 Listopad 2009 z takimi radami, to może kolega fiskars na forum onetowym błyśnie :)
Tradytor Napisano 28 Listopad 2009 Napisano 28 Listopad 2009 Fikskars jak masz takie rady dawać to weś lepiej tym swoim fiskarsem zakop się pod ziemię.Używam 150 i jak teren czysty to chodzę na all metal a jak dużo śmieci to na jeverly, jak za tą cenę to sprzęt dobry
wojlomza Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Nie poddawaj się. Jak miejscówka dobra to i samą saperką coś wykopiesz. Ja osobiście latałem za militarką z hs-3 nadal go mam, wbrew pozorom i kolorek wyskakiwał. Potrzebowałem czegoś tylko na kolor żeby stal odrzucał, wybrałem Ace 150 i jak narazie nie wstaje z kolan w czasie wypadów.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.