Skocz do zawartości

Ace 150

czeremyse

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! Mam takie pytanie: od jakiegoś czasu mam garreta ace 150 , chodzę z nim dużo ale wielkich efektów nie ma. Mam takie pytanie choć jest prosty w obsłudze to co ustawić żeby najlepiej wykrywał łuski lub jakieś orzełki, all metal, coins czy jerlewerry i jaką czułość?
Napisano
W ACE jest taki problem że trzeba kopać praktycznie wszystkie sygnały ja zaczynałem właśnie od ACE chodziłam na jerlewerry czułość na ful. Zdarzało się że byłem zaskoczony klamerkę wywęszył z prawie 40 cm.
Napisano
ACE 150 jest dobry sam go mam...mam ustawienie na jewelery i czulosc na maxa ale jesli sie trafi jakis siygnal falszywy to zmniejszam czulosc na 3 kreski i jest ok, i nie musisz odrazu sprzedawac jak radzi fiskars
Napisano
Fikskars jak masz takie rady dawać to weś lepiej tym swoim fiskarsem zakop się pod ziemię.Używam 150 i jak teren czysty to chodzę na all metal a jak dużo śmieci to na jeverly, jak za tą cenę to sprzęt dobry
Napisano
Nie poddawaj się. Jak miejscówka dobra to i samą saperką coś wykopiesz. Ja osobiście latałem za militarką z hs-3 nadal go mam, wbrew pozorom i kolorek wyskakiwał. Potrzebowałem czegoś tylko na kolor żeby stal odrzucał, wybrałem Ace 150 i jak narazie nie wstaje z kolan w czasie wypadów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie