tytantx Napisano 24 Listopad 2009 Autor Napisano 24 Listopad 2009 witam mam pytanie do posiadaczy f5 czy mogli by opisac stabilnosc i zasiegi sprzetu ,jakie zasiegi na kolorek ewentualnie na militarke bardzo niewiele sie pisze o tym sprzecie osobiscie sam go posiadam od niedawna lecz niemam zbyt wiele doswiadczenia bo jest to moj pierwszy wykrywacz
tytantx Napisano 29 Listopad 2009 Autor Napisano 29 Listopad 2009 czy naprawde nikt nie kopie na tym sprzecie???
beaviso Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Może się mylę, ale szacuję, że w tym roku wykrywacz ten w kupiło w Polsce nie więcej jak 10 osób, a liczbę użytkowników ogółem oceniam na kilkunastu. Bardzo ciężko znaleźć kogoś z doświadczeniem z F5. Wiem, bo sam się temu wykrywaczowi od kilku m-cy przyglądam i... I nadal nie wiem o nim nic nowego.M.
tytantx Napisano 30 Listopad 2009 Autor Napisano 30 Listopad 2009 ja posiadam go od 5mcy ale niemialem jeszcze z nim dluzszego wypadu niz godzina wiec o doswiadczeniu ciezko powiedziec choc na kolorek to moim zdaniem kosa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.