boloBres Napisano 20 Listopad 2009 Autor Share Napisano 20 Listopad 2009 Zakupiłem termos WH z 1941 roku.Czy ktoś posiada może taki lub jakieś fotki.Wiem,że posiadał jakieś paski do noszenia na plecach ale w moim ich brak.Dzięki z góry za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Listopad 2009 Share Napisano 20 Listopad 2009 Wczesne skórzane szelki do termosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Listopad 2009 Share Napisano 20 Listopad 2009 Późnowojenne parciano-skórzane.PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 20 Listopad 2009 Autor Share Napisano 20 Listopad 2009 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 10 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2009 Witam.Otóż mam kolejna prośbę dotyczącą termosu WH.Chodzi mi o fotki (w miarę dokładne) śrub,którymi się zamykało górną klapę.W moim brakuje i chciałem dorobić.Dziekuję z góry.Bolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum24/cimg2454.jpgśruby = takie zwykłe motylki", jutro zrobię Ci dokładniejsze zdjęcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 11 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2009 Ok,dziękuje i czekam.P.S.Panie Hindus bardzo proszę prześlij mi fotkę tych szelek skórzanych na mejla,znalazłem rymarza co mi takie zrobi.Dziękuję z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-26 Napisano 20 Grudzień 2009 Share Napisano 20 Grudzień 2009 Bolo ile wybecelowałeś za ten termosik, bo też mam taki w dość dobrym stanie około 70-80% farby. Napisz też ile za te paski rymarz weźmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 20 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2009 Poszło na wymiankę za coś.Rymarz to sądzę,że około 200 zł,dokładnie się nie okreslił.A to chcesz swój sprzedać?To ja chętnie kupię.Dawaj na priwa jak coś.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 BoloBres sprawdź pocztę.PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 22 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2009 Hindus dziękuję Ci bardzo.Bedzie mi to pomocne.Bolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 20 Marzec 2010 Autor Share Napisano 20 Marzec 2010 Prośba,głównie do Hindusa,potrzebne mi wymiary tych szelek gdyż bez tego ani rusz.Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Już sobie poradziłem.Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.