Skocz do zawartości

POMOC W WYBORZE WYKRYWACZA

rasti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam mam dylemat szukam taniego i w miarę dobrego wykrywacza dostałem kilka propozycji i nie wiem który wybrać może ktoś z was wie coś o tych modelach więcej mam do wyboru :
--salamandra IIs za 430 zl--
--bartek 2 za 400 zł--
czy coś z z bounty huntera tak do 600zł lone star czy jakoś tak
Napisano
Witam.
Moje skromne zdanie jest takie, że dozbieraj jeszcze ze 3 stówki i kup sobie na początek ACE 250 , bo myśle że szkoda pieniążków i nóg po lesie marnowac a na pewno bedziesz zadowolony jak na początek oczywiście
Pozdrawiam i połamania cewki !!!
Napisano
Na początku to wypadałoby spytać się co kolega ma zamiar szukać. Pamiętajmy, że te ace to zasięg do 0,5 m więc poco komuś go pchać na siłę.
Napisano
Głównie nastawiam się na militarke miałem bouty hunerka ale zawineła mi go policja mówią że po sprawie mi oddadzą ale to już trwa 2 rok więc pora coś kupić może ktoś wie co można w miare dobrego kupić do plenerki tak do 500zł
Napisano
Salamandra i Bartek 2 to typowy sprzet na militarke oba to statyki i maja gleboki zasieg.Salamandre uzywana mozesz spokojnie kupic do 450 zl nawed z 2 letnia gwarancja.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie