Mruk Napisano 2 Listopad 2009 Autor Share Napisano 2 Listopad 2009 WitamCzyszcząc fanta kwasem szczawiowym, wkładając przedmiot do wody(wkładałem delikatnie) kwas chlupnął mi po oczach, szybko wziąłem przemyłem oczy wodą z mydłem(duża ilość) kwas ma stężenie około 20%, i ma już około tydzień leżakowania", czy kwas(niby słaby ale zawsze kwas) może zaszkodzić moim oczom i wzrokowi?PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 Wzrokowi nie, oczom tak. Albo odwrotnie. Skoro jednak widzisz to co napisałeś i to co napisałem ja, to raczej nie zaszkodził i nie zaszkodzi :)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 2 Listopad 2009 Autor Share Napisano 2 Listopad 2009 na razie widzę, hehe;) dzięki, mam nadzieję, że nic nie będziePZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 Z tego co wiem to kwas szczawiowy nie jest tak żrący jak np. siarkowy, bo jest na bazie organicznej.Pozdro!PS Fant ładnie wyszedł? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 http://pl.wikipedia.org/wiki/Kwas_szczawiowy Poczytaj zanim coś napiszesz Olo.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 Wystepuje w moczu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 W rabarbarze,szpinaku i szczawiu też.Razem z calcium funduje nam kamyczki nerkowe?!pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Faktycznie - pomieszało mi się, ale z tym, że nie jest tak żrący miałem rację :) Dzięki za zwrócenie uwagi.Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 6 Listopad 2009 Autor Share Napisano 6 Listopad 2009 dzięki za informację, jak na razie, jeszcze widzę:) na przyszłość będe bardziej uważałPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.