Skocz do zawartości

PRIZM-dobra seria wykrywaczy?czy kolejny chwyt marketingowy?

feld

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wlasnie.Zastanawiam sie czy seria Whitesa Prizm jest kolejnym chwytem marketingowym-odpowiedzia na serie wykrywaczy innych firm.CZy faktycznie seria tej firmy jest taka,jak przedstawia sie ja na zagranicznych forach.Czyli sprzet w miare tani ,solidnie wykonany,w miare prosty w urzyciu i skuteczny..No wlasnie..
Napisano
Opis uzytkownika jaki to on mocny.http://www.odkrywca-online.com/whites-prizm-5-lub-prizm-6-i-6t,660678.html#660678
Napisano
:)
Czyli sprzet w miare tani ,solidnie wykonany,w miare prosty w urzyciu i skuteczny".
Nie widze sprzeczności z linkiem, Ty widzisz?
Nie pytał czy jest skuteczniejszy od Sovereigna bo moim zdaniem nie jest ale z powyższym cytatem w pełni się zgadzam.
Napisano
Chodziło mi o opinie Banderasa który użytkuje o ile pamietam chyba już trzeciego Prizma.Opinia dotyczy nowego Prizma 6T który jest niecały rok w sprzedaży.
Podłokietnik często pęka.
Osłona cewki lipa,pęka.
VDI przekłamuje.
Zapytaj go ile użytkuje tego Prizma,bo chyba nie cały sezon.Tak więc wygląda że Prizmy były kiedyś mocne.
Napisano
Mój Prizm V ma 2 lata, może dwa i pół i na co jak na co ale na wykonanie i trwałość nie narzekam.
Nowszych na oczy nie widziałem.
Napisano
Witam.
DarekD- nie mówiłem , że jest skuteczniejszy od sovereigna"
mówiłem,że potrafi poprawić po sovereinie.

Opis zdarzenia.Lato 2009.
Sover namierza jako pierwszy cztery łuski z czaka na 1 m.kw i odchodzi bo nic więcej nie widzi.Przyleciał na to miejsce 6T i zobaczył jeszcze 2 łuski i guz boczny.
Dlatego napisałem,że potrafi poprawić{świadkowie są na tym forum}

pzdr.
Napisano
aaaa i jeszcze jedno....
6T to koncentryk,prawidłowo pomiatający tym lejkiem w glebie " jest tak rzadko spotykany,jak deszcz na Sacharze ;] ,koncentryk złego pomiatania nie wybacza,DDowiec nigdy nie pochwali koncentryka,siła nawyku przemiatania ;]
pzdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie