feld Napisano 2 Listopad 2009 Autor Napisano 2 Listopad 2009 Wlasnie.Zastanawiam sie czy seria Whitesa Prizm jest kolejnym chwytem marketingowym-odpowiedzia na serie wykrywaczy innych firm.CZy faktycznie seria tej firmy jest taka,jak przedstawia sie ja na zagranicznych forach.Czyli sprzet w miare tani ,solidnie wykonany,w miare prosty w urzyciu i skuteczny..No wlasnie..
DarekD Napisano 2 Listopad 2009 Napisano 2 Listopad 2009 Mimo że za swoim Prizmem nie przepadam to tak bym go właśnie opisał.
anRO Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 Opis uzytkownika jaki to on mocny.http://www.odkrywca-online.com/whites-prizm-5-lub-prizm-6-i-6t,660678.html#660678
DarekD Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 :)Czyli sprzet w miare tani ,solidnie wykonany,w miare prosty w urzyciu i skuteczny".Nie widze sprzeczności z linkiem, Ty widzisz?Nie pytał czy jest skuteczniejszy od Sovereigna bo moim zdaniem nie jest ale z powyższym cytatem w pełni się zgadzam.
anRO Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 Chodziło mi o opinie Banderasa który użytkuje o ile pamietam chyba już trzeciego Prizma.Opinia dotyczy nowego Prizma 6T który jest niecały rok w sprzedaży.Podłokietnik często pęka.Osłona cewki lipa,pęka.VDI przekłamuje.Zapytaj go ile użytkuje tego Prizma,bo chyba nie cały sezon.Tak więc wygląda że Prizmy były kiedyś mocne.
DarekD Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 Mój Prizm V ma 2 lata, może dwa i pół i na co jak na co ale na wykonanie i trwałość nie narzekam.Nowszych na oczy nie widziałem.
banderas Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 Witam.DarekD- nie mówiłem , że jest skuteczniejszy od sovereigna"mówiłem,że potrafi poprawić po sovereinie.Opis zdarzenia.Lato 2009.Sover namierza jako pierwszy cztery łuski z czaka na 1 m.kw i odchodzi bo nic więcej nie widzi.Przyleciał na to miejsce 6T i zobaczył jeszcze 2 łuski i guz boczny.Dlatego napisałem,że potrafi poprawić{świadkowie są na tym forum}pzdr.
tadziu6 Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 Banderas ,Ty to jesteś gość.Mam parę miejsc do poprawienia.Potraktuj to jako zaproszenie.Pozdrawiam.
banderas Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 aaaa i jeszcze jedno....6T to koncentryk,prawidłowo pomiatający tym lejkiem w glebie " jest tak rzadko spotykany,jak deszcz na Sacharze ;] ,koncentryk złego pomiatania nie wybacza,DDowiec nigdy nie pochwali koncentryka,siła nawyku przemiatania ;]pzdr.
banderas Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 tadziu6 - pogadam z 6T,może do Cie zajedzie.pzdr.
RYSIEK-SANOK Napisano 4 Listopad 2009 Napisano 4 Listopad 2009 Moja małzonka chodzi z PRIZMA V i nie narzeka.Musze przyznac ze ma niezle efekty z tym sprzecikiem
DarekD Napisano 4 Listopad 2009 Napisano 4 Listopad 2009 banderas - fakt, starannie to ja tym swoim Prizmem nie przemiatam bo już się przyzwyczaiłem do Sov.GT
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.