papi Napisano 28 Październik 2009 Autor Napisano 28 Październik 2009 Proszę mi powiedzieć, który wykrywacz kupić na monetki i dlaczego?Proszę podać wady zalety zasięg itp. Podajcie swoje opinie z własnego doświadczenia.Wybieram między trzema wykrywkami: Proxima, vequero, cibola.
papi Napisano 29 Październik 2009 Autor Napisano 29 Październik 2009 Czy nikt nie ma nic do powiedzenia w tym temacie?
feld Napisano 29 Październik 2009 Napisano 29 Październik 2009 Chcialbym koledze uswiadomic,ze poszukiwania,z elektronicznym sprzetem poszukiwawczym sa w naszym kraju zakazane..Tak sobie napisałem,bo konkurencja rosnie..
papi Napisano 2 Listopad 2009 Autor Napisano 2 Listopad 2009 tak wiem że jest to zakazane .Dlatego ja szukam metorytów i już mam solarisa , xlt na małe sztuki no i mam tma 808 na ogromne metoryty ;) ale chciałbym jeszsze kupić któregoś z tych wykrywaczy co w tytule.i zalezy mi na jak największym zasiegu ,na kolorek drobny (cichy wykrywacz dynamik jest monetka piszczy nie ma cicho siedzi)pozdrawiam papi
VanWorden Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 Skoro masz XLT to nie ma sensu żebyś kupował jeszcze Proximę. W zasadzie nie ma też większego sensu dokupować Tesoro, no ale jeśli się uparłeś to śmiało bierz któryś z tych dwóch:) Vaquero jest bardziej uniwersalne bo posiada manualne strojenie do gruntu co w przypadku zmiany cewek jest dość ważne.PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.