wespazjon Napisano 26 Październik 2009 Autor Share Napisano 26 Październik 2009 Witam, obecnie przeniosłem się do Wrocławia i chciałbym z kimś skoczyć na jakąś małą wyprawę jednodniową - jak ktoś regularnie poszukuje to oferuję łapę do łopaty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wespazjon Napisano 29 Październik 2009 Autor Share Napisano 29 Październik 2009 Coś widzę iż nie ma ludzi towarzyskich we Wrocławiu chlip :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extrimo Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Napewno są ale pewwnie nie chcą się ujawniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabiaT Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Naprawde nie ma nikogo z Wrocławia ??? Ja też własnie wróciłem z emigracji i szukam zaczepienia!pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki1977 Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 jak chcesz pokopac daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extrimo Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 A oleśniczanie są halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 Wrocław jest;] Tylko śnieg troszke przeszkadza w kopaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 Czeka na zejście śniegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 kto czeka?Jak znów zejdzie śnieg to będzie bagno na polach. wiec jedynie laski mozna przetrzepać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 Kudłaty- ja nie napiszę, jak można Twój wpis zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias1 Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 bo są laski do przekopania i laseczki do przetrzepania a tak na boku to ile dają za t34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 heheh głodnemu chleb na myśli;]Śniegi opadają, niedługo można ruszyć w teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 po waszemu - tysz piknie"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlynek27 Napisano 19 Marzec 2010 Share Napisano 19 Marzec 2010 Witam. Ma ktoś z Wrocławia lub okolic Xterrę z cewką eliptyczną 18.75khz? Chciałbym przed zakupem takowej zobaczyć jak to pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.