Skocz do zawartości

Wlatcy Moch

kuczman

Rekomendowane odpowiedzi

jak ktoś dziecka upilnować nie potrafi jego problem rodzice podcieraja sobie D. nauczycielami filmami i ogólnie światem za to że ich dziecko bluźni czy za to że jest niegrzecze aale sorry wodzu to wina rodziców oni wychowują swoje pociechy . Większym probelmem jest wulgarność ludzi n ulicy zwłaszcza starszych ( od dzieci;p) bo z nich biora przykład.
Co do WM to massive są;) Czesio na najbardziej ciekwa postać;;p

Oczywiscie ze ta kreskowka jest zajebiaszcza. Bzdurne sa krytyki slownictwa, tego czy tamtego.
Swieze podejscie do tematu, odwazne dialogi. Mysle ze dokladnie odzwierciedlajace ogol swiatopogladu mlodziezy".
Ale dzieciaki jej nie zrozumia- moze z czasem. Kolka religijne itp skrytykuja. I co z tego:P

Oglądam to czasami jak mnie napadnie tzw. głupawka. Czyli jak nie chce mi się myśleć, lub chcę zapomnieć o kłopotach.
To nie jest film dla dzieci - ale producenci filmu puszczają" tym stwierdzeniem oko" do małolatów.
Tak naprawdę jest to tzw. furczość śmieciowa". Tak jak Ferdek Kiepski i Posterunek 13". O co w tym chodzi? O niewybredne gusta odbiorców i kasę producentów filmu.
Dlaczego Ferdek i Posterunek są oglądane. Bo po pierwsze - jest w nich wspaniała obsada aktorska. Tak jak w Czesiu - świetne podkłady dialogów. Pani Frau - to Oskar za gwarę z okolic zamojskiego. Po drugie- nie wymagają myślenia - i to tłumaczy dość sporą liczbę oglądajacych - swoisty sondaż...
Filmiki trafiają w stereotypowe wyobrażenia małolatów o polityce, wierze katolickiej, autorytecie dorosłych, dodatkowo wprowadzajac synergizm do tych pojęć. Ten już jest jak najbardziej celowy i z góry założony. Nie twierdzę jednak, że należy takie przejawy twórczości zwalczać. Pożyją sobie jakiś czas i umrą śmiercią naturalną.
A Bartek - trochę atrzepie kasiory" . I daj mu Panie Boże zdrowie. Ja mu nie zazdroszczę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie