Louis Napisano 24 Październik 2009 Autor Napisano 24 Październik 2009 Witam, wpadł mi w ręce taki przedmiot. Dośc prymitywny odlew, średnica 90mm. Może macie jakieś pomysły? Pozdro
Louis Napisano 26 Październik 2009 Autor Napisano 26 Październik 2009 Witaj,na razie odmacza się w wodzie :). Przedmiot zupełnie bez kontekstu - znaleziony wśród nakrętek, blaszek w skupie złomu... Pozdro
Louis Napisano 24 Październik 2009 Autor Napisano 24 Październik 2009 Witam, też mi się wydawało, że to element oświetlenia kryjący kable przy suficie. Przedmiot się odmacza i dziurki nie widac :). Może półprodukt? Pozdro
Luftlander Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 Takie miseczki" na suficie były tłoczone z cienkiej blachy ze względu na masę. Twoja miseczka wygląda na bardzo starą. Nie zniszcz jej jakimiś inwazyjnym czyszczeniem.
Louis Napisano 24 Październik 2009 Autor Napisano 24 Październik 2009 Witam, wpadł mi w ręce taki przedmiot. Dośc prymitywny odlew, średnica 90mm. Może macie jakieś pomysły? Pozdro
maro20 Napisano 24 Październik 2009 Napisano 24 Październik 2009 a ma może dziurkę w środku? wygląda mi na podstawę kielicha lub innego naczynia
Pytanie
Louis
Witam, wpadł mi w ręce taki przedmiot. Dośc prymitywny odlew, średnica 90mm. Może macie jakieś pomysły? Pozdro
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.