Skocz do zawartości

XP DEUS NOWOŚĆ

jasek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,

Jestem zainteresowany zakupem tego sprzetu, ale nie wiem czy w Polsce jest jakis przedstawiciel XP.

Moze ktoś z Was wie gdzie w Polsce mozna kupic XP.
Napisano
dla mnie - najciekawsze są rozwiązania - poprawiające użyteczność - o czym piszę parę wątków niżej
zaawansowane rozwiązania wymagają dobrego wsparcia tech. które loco Francja - upierdliwe będzie...
Napisano
Mozna go kupić juz Belgi ,w Niemczech i nawet na Litwie ,ceny troche niższe niz za spectre V3.

Jezeli wierzyc zagranicznym uzytkownikom to XP słyneły z dobrego solidnego wykonania dlatego licze ze nie powinien byc usterkowy.
Pozatym marka choc bardzo dobra to zupełnie niepopularna w Polsce ,chyba z uwagi na brak wyswietlacza i odpowiedniej reklamy.
Myslę,ze bedzie to jeden z 3-4 najlepszych wykrywaczy na kolor , mam nadzieje ,ze bedzie to nr 1.

Gdyby w Polsce pojawił sie jakis oficjalny dystrybutor to mysle ze zaunteresowanie xp DeUS byłoby bardzo duze.
Napisano
dlaczego - brak wyświetlacza?
inna sprawa, że przekombinowali" z montażem...

w czasach gdy serwisco ci to zawiezie do producenta - może i tak...
w czasach gdy czas naprawy via granice - kilometry- bariery językowe - będzie jak w kraju - może tak

1500 E - z perspektywą - niemożności - nie zachęca...
i jeszcze... Cewka to główny element...
reszta to wizualizacja i sterowanie...
czas ładowania ma być nieprzerwany...

dotrzymasz tego?
Napisano
Żadnego w realu nie widziałem, ale już na oko wolałbym V3 ponieważ:
- ma 'normalne' zasilanie, czyli jest bezserwisowa
- elementy XP są filigranowe a w warunkach błota i piachu czy nawet zwykłego polnego brudu wykopkowego im konstrukcja mechanicznie prostsza tym lepsza. Jakieś tam 'palmtopy dotykowe', przyciski na słuchawkach, to moim zdaniem nieporozumienie w przypadku wykrywacza.
- do v3 są liczne i TANIE cewki podczas gdy cewka do Deusa to kawałek elektroniki i MUSI kosztować. A uszkodzić tak samo łatwo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie