jasek Napisano 22 Październik 2009 Autor Napisano 22 Październik 2009 Witam,Jestem zainteresowany zakupem tego sprzetu, ale nie wiem czy w Polsce jest jakis przedstawiciel XP.Moze ktoś z Was wie gdzie w Polsce mozna kupic XP.
DarekD Napisano 22 Październik 2009 Napisano 22 Październik 2009 Jest klient jest sprzedawca - naturalna kolej rzeczy. Nie miną dwa tygodnie..:)PozdrawiamKasandra:)
Brzęczyszczykiewicz Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 A w ogóle on już jest w sprzedaży, czy ciągle wisi w sieci jako reklama?Będziesz miał z tym problem, jak Ci któraś litówka siądzie. Ale do jakich poświęceń człowiek nie jest gotów, żeby być pierwszym ;)
kopijnik2 Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 hm...wymiana baterii w cewce wymaga specjalistycznej maszyny...wg inf. - już jest w sprzedaży - jeden nawet w Polsce...
kopijnik2 Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 dla mnie - najciekawsze są rozwiązania - poprawiające użyteczność - o czym piszę parę wątków niżejzaawansowane rozwiązania wymagają dobrego wsparcia tech. które loco Francja - upierdliwe będzie...
jasek Napisano 23 Październik 2009 Autor Napisano 23 Październik 2009 Mozna go kupić juz Belgi ,w Niemczech i nawet na Litwie ,ceny troche niższe niz za spectre V3.Jezeli wierzyc zagranicznym uzytkownikom to XP słyneły z dobrego solidnego wykonania dlatego licze ze nie powinien byc usterkowy.Pozatym marka choc bardzo dobra to zupełnie niepopularna w Polsce ,chyba z uwagi na brak wyswietlacza i odpowiedniej reklamy.Myslę,ze bedzie to jeden z 3-4 najlepszych wykrywaczy na kolor , mam nadzieje ,ze bedzie to nr 1.Gdyby w Polsce pojawił sie jakis oficjalny dystrybutor to mysle ze zaunteresowanie xp DeUS byłoby bardzo duze.
kopijnik2 Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 dlaczego - brak wyświetlacza?inna sprawa, że przekombinowali" z montażem...w czasach gdy serwisco ci to zawiezie do producenta - może i tak...w czasach gdy czas naprawy via granice - kilometry- bariery językowe - będzie jak w kraju - może tak1500 E - z perspektywą - niemożności - nie zachęca...i jeszcze... Cewka to główny element...reszta to wizualizacja i sterowanie...czas ładowania ma być nieprzerwany...dotrzymasz tego?
Brzęczyszczykiewicz Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 Żadnego w realu nie widziałem, ale już na oko wolałbym V3 ponieważ:- ma 'normalne' zasilanie, czyli jest bezserwisowa- elementy XP są filigranowe a w warunkach błota i piachu czy nawet zwykłego polnego brudu wykopkowego im konstrukcja mechanicznie prostsza tym lepsza. Jakieś tam 'palmtopy dotykowe', przyciski na słuchawkach, to moim zdaniem nieporozumienie w przypadku wykrywacza.- do v3 są liczne i TANIE cewki podczas gdy cewka do Deusa to kawałek elektroniki i MUSI kosztować. A uszkodzić tak samo łatwo.
kopijnik2 Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 Akumulator litowo-jonowo-polimerowy wytrzymuje ponad 1000 cykli ładowania/rozładowywania... przy zachowanym reżimie ładowania
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.