seneka3 Napisano 21 Październik 2009 Autor Share Napisano 21 Październik 2009 Ma być to podobno częśc od jakiegos pojazdu wojskowego.Długość 88 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seneka3 Napisano 21 Październik 2009 Autor Share Napisano 21 Październik 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seneka3 Napisano 21 Październik 2009 Autor Share Napisano 21 Październik 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 półośka a nie wał PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Prawdopodobnie od trzykołowego transportowego Junaka B 20.Jutro sprawdzę i porównam wymiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Prawdopodobnie od trzykołowego transportowego Junaka B 20.Jutro sprawdzę i porównam wymiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seneka3 Napisano 22 Październik 2009 Autor Share Napisano 22 Październik 2009 Dzieki Esterendensen , bedę zobowiazany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 Witam.Robiłem dzisiaj porządki w garażu i przy okazji sprawdziłem półośkę od Junaka B 20.Jest jednak inna,różni się kilkoma szczegółami.Zdjęcia nie wstawiam,bo nie ma sensu.Temat otwarty,zagadka nierozwiązana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 taki temat poboczny - tych Junaków B-20 to nie wiem, czy więcej się zachowało niż do policzenia na palcach jednej ręki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 s-boj nie przesadzaj.Faktycznie nie ma ich zbyt dużo,tym bardziej kompletnych,ale uwierz mi,że można je liczyć w dziesiątkach,jeśli nie w setkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.