vonadamski Napisano 21 Lipiec 2002 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2002 Witam!!!Mam nadzieję że wszyscy koledzy którzy bawią się w saperów słyszeli o kolesiu który w Świdniku starał się rozbroić pocisk artyleryjski.Niech to będzie dla nich przestroga na przyszłość. Pamiętajcie że rączki to nie włosy i nie odrosną. A tak ogólnie to ludzie z tego bloku mieli szczęście że koleś rozbierał (pewnie) mały kaliber i tylko on ucierpiał.Z poważaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipiec 2002 Share Napisano 21 Lipiec 2002 jutro z pewnością bedzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 21 Lipiec 2002 Share Napisano 21 Lipiec 2002 Do Afganistanu z takimi. Jest 100% pewności że zniszczą jedną minę, a i przez to może komuś życie uratują zamiast tu kogoś zabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipiec 2002 Share Napisano 21 Lipiec 2002 Ciekaw jestem ile będzie kosztować leczenie tego kretyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipiec 2002 Share Napisano 22 Lipiec 2002 Do Piotra - ?????????????? szok !!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipiec 2002 Share Napisano 22 Lipiec 2002 A najbardziej mi się podobało, że to była tajna bojówka neofaszystowska. Ciekawe, czy każdy, kto ma hełm niemiecki lub szpangę może być tak zakwalifikowany. ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lipiec 2002 Share Napisano 24 Lipiec 2002 najsmutniejsze jest to że coś podobnego może się wydażyć przez takich jak my szperaczy , nie opisze teraz chyba nic nowego , ale byłem w weekend w lasach na wykopkach , teren przertty jak by sie stado dzików przetoczyło , nagle patrzę , kupka zlomu , a na kupce niewybuch radzieckiego granatu trzonkowego , kawałek dalej leży sobie kolejny niewybuch pocisku 76 mm , i nikt kto to wykopał nie pomyślał sobie że może iśc sobie ktoś , nawet dzieciarnia , zacznie tym do siebie rzucać , albo weżmie na pamiątke.....potem pierdut..... ktoś będzie w kawałkach a winą za to obarczy się każdego napotkanego poszukiwacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lipiec 2002 Share Napisano 24 Lipiec 2002 I właśnie o to chodzi. Na którymś spocie próbowałem wytłumaczyć. Rozumiem , że znajdowanie tego typu fantów jest nierozerwalnie (he he ale QpQ) związane z pracą wykrywaczem. Nie słyszałem natomiast, żeby kogokolwiek ukarano za zgłoszenie obecności niewypału czy niewybuchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lipiec 2002 Share Napisano 24 Lipiec 2002 Do Qaz. Przepraszam, tekst jest oczywiście prowokacyjnie głupi ale idioci wywołują u mnie agresję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Lipiec 2002 Share Napisano 25 Lipiec 2002 Ale oni faktycznie zbierali amunicję i trotyl i mieli trochę elementów na budowę własnej bombki zegarowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lipiec 2002 Share Napisano 29 Lipiec 2002 macie dobre poczucie humoru z czyjejś tragedii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.