Skocz do zawartości

moje fanciki - janczar

janczar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 399
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
najpierw jak go znalazłem to myślałem że prawdziwy szukam przycisku od magazynka niema próbuje przeładować nic nawet ten straszak magazynka niema
Napisano
a jakieś sugestie albo chociaż komentarz co do mojej kolekcji co jest nie tak albo co

jak to sie mówi komentarz i komentarz inspiruje do wyciągnięcia wniosków
Napisano
Komentarz...
Mam nadzieję, że się nie obrazisz ale nie możemy tego nazwać tego kolekcją, tylko... zbiorem dosyć przypadkowych staroci. O kolekcji mówilibśmy, gdybyś zdecydował się na przykład na jakis okres historyczny, albo konkretną grupę zabytków, np.  żelazkiem przez stulecia", albo choćby militaria z Wielkiej Wojny". W gromadzonych przez Ciebie przedmiotach nie widzę żadnej prawidłowości. Postaraj się zainteresować jakimś tematem i się na nim skupić, choć z własnego doświadczenia przyznam, że takie ukierunkowanie przychodzi z czasem.

Pozdrawiam
Napisano
ja głównie zbieram numizmatykę ale jak coś wpadnie to biorę ale numizmatów nie daje fot bo szczycę się lenistwem i brakiem czasu co do robienia fot i tym podobnym więc fot nie będzie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie