arci Napisano 4 Styczeń 2010 Napisano 4 Styczeń 2010 Ufff całe szczęście na fotce tego nie widać:);)Zdrów
janczar Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Napisano 4 Styczeń 2010 najpierw jak go znalazłem to myślałem że prawdziwy szukam przycisku od magazynka niema próbuje przeładować nic nawet ten straszak magazynka niema
arci Napisano 4 Styczeń 2010 Napisano 4 Styczeń 2010 A nie ma przypadkiem z przodu w lufie daj fote od przodu i tyłu.Zdrów
janczar Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Napisano 4 Styczeń 2010 jest z przodu pod lufą ale jest puste bo magazynka niema
janczar Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Napisano 4 Styczeń 2010 arci jak mówimy o broni to taki czarno prochowiec
stock84 Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 Co do tych odznaczeń i medalików z PRL to kolega zdjęcie chyba w antykwariacie robił?Zgadza się?
janczar Napisano 5 Styczeń 2010 Autor Napisano 5 Styczeń 2010 nie u mnie w domu zdjęcia na pamiątkę bo to było bo oddałem je kuzynowi poza medalami on to zbiera
janczar Napisano 6 Styczeń 2010 Autor Napisano 6 Styczeń 2010 a jakieś sugestie albo chociaż komentarz co do mojej kolekcji co jest nie tak albo co jak to sie mówi komentarz i komentarz inspiruje do wyciągnięcia wniosków
R51 Napisano 6 Styczeń 2010 Napisano 6 Styczeń 2010 Komentarz...Mam nadzieję, że się nie obrazisz ale nie możemy tego nazwać tego kolekcją, tylko... zbiorem dosyć przypadkowych staroci. O kolekcji mówilibśmy, gdybyś zdecydował się na przykład na jakis okres historyczny, albo konkretną grupę zabytków, np. żelazkiem przez stulecia", albo choćby militaria z Wielkiej Wojny". W gromadzonych przez Ciebie przedmiotach nie widzę żadnej prawidłowości. Postaraj się zainteresować jakimś tematem i się na nim skupić, choć z własnego doświadczenia przyznam, że takie ukierunkowanie przychodzi z czasem.Pozdrawiam
janczar Napisano 6 Styczeń 2010 Autor Napisano 6 Styczeń 2010 ja głównie zbieram numizmatykę ale jak coś wpadnie to biorę ale numizmatów nie daje fot bo szczycę się lenistwem i brakiem czasu co do robienia fot i tym podobnym więc fot nie będzie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.