huk 100 Napisano 16 Październik 2009 Autor Napisano 16 Październik 2009 Witam zakładam 3 część wątku ponieważ tamte dwie dziwnym trafem zaginęły ??? Być może były nie na rękę -lub komuś przeszkadzały -ale być może to tylko złośliwość rzeczy martwych a nie ludzi i przy tym pozostańmy .Otóż jak wiecie wznowienie sie udało nie obyło sie bez problemów ale jeszcze pewne niedociągnięcia są i nie wpadamy w euforię .Kilka dni temu kolega Dario został zaproszony do Prezesa FB gdzie podziękowano mu za zaangażowanie i współprace na rzecz całego projektu wręczając mu bagnet z dedykacją oraz wysłuchano co jest jeszcze do poprawienia .
huk 100 Napisano 16 Październik 2009 Autor Napisano 16 Październik 2009 widoczne na froncie pochwy dziwne przetłoczenie
woytas Napisano 16 Październik 2009 Napisano 16 Październik 2009 ten numer seryjny na kolanie byl zrobiony czy skrobany recznie?
bjar_1 Napisano 16 Październik 2009 Napisano 16 Październik 2009 Zaczep pochwy jakiś taki niemrawy... ;)
FERDEK1 Napisano 16 Październik 2009 Napisano 16 Październik 2009 Kumpel właśnie odebrał z poczty - też narzekał na jakość wykonania bicia nr.seryjnego .
huk 100 Napisano 16 Październik 2009 Autor Napisano 16 Październik 2009 tak wszystko sie zgadza -macie racje wszelkie uwagi mile widziane ja też to widzę - ale tak jak pisałem we wcześniejszych wątkach wszystko przekazywaliśmy FB -my go nie produkujemy mieli wzory zrobili to co zrobili a to przetłoczenie na pochwie to już wymiękłem -tak jakby była wykonana z rurki kanalizacyjnej ze szwem ale widziałem na późniejszej produkcji tego już nie mam co do numerów i napisów oraz zaczepu pochwy to tak ja piszecie - dlatego dałem zbliżenia największym błędem tego bagnetu jest CENA !!!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.