Skocz do zawartości

Wznowienie produkcji bagnetu wz29 przez Fabrykę Broni Radom cz.3

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam zakładam 3 część wątku ponieważ tamte dwie dziwnym trafem zaginęły ??? Być może były nie na rękę -lub komuś przeszkadzały -ale być może to tylko złośliwość rzeczy martwych a nie ludzi i przy tym pozostańmy .Otóż jak wiecie wznowienie sie udało nie obyło sie bez problemów ale jeszcze pewne niedociągnięcia są i nie wpadamy w euforię .Kilka dni temu kolega Dario został zaproszony do Prezesa FB gdzie podziękowano mu za zaangażowanie i współprace na rzecz całego projektu wręczając mu bagnet z dedykacją oraz wysłuchano co jest jeszcze do poprawienia .
  • Odpowiedzi 140
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
tak wszystko sie zgadza -macie racje wszelkie uwagi mile widziane ja też to widzę - ale tak jak pisałem we wcześniejszych wątkach wszystko przekazywaliśmy FB -my go nie produkujemy mieli wzory zrobili to co zrobili a to przetłoczenie na pochwie to już wymiękłem -tak jakby była wykonana z rurki kanalizacyjnej ze szwem ale widziałem na późniejszej produkcji tego już nie mam co do numerów i napisów oraz zaczepu pochwy to tak ja piszecie - dlatego dałem zbliżenia największym błędem tego bagnetu jest CENA !!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie