Skocz do zawartości

Proxima - obudowa

dario22

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam chciałem zapytać czy są w sprzedaży lub z czego zrobić obudowe wyświetlacza na Rutusa Proxime chroniącą przed deszczem poniewaz pogoda teraz deszczowa... Czy chodził ktos w taką pogote jak padał lekki deszczyk i czy to nie przeszkadza w uszkodzeniu wykrywacz...Z góry Dziekuję
  • 3 months later...
Napisano
Korzystając z tego, że już jest temat o osłonach na Proximę mam pytanko do kolegów - czy ktoś może nabył osłony na wyświetlacz i elektronikę od producenta tego wykrywacza i mógłby zamieścić zdjęcia tych osłon bo na stronie firmowej niestety nie ma - konkretnie chodzi mi o sposób zabezpieczenia elementów na które zazwyczaj leje się woda jak pada czyli gniazdo słuchawek i włącznik zasilania. W osłonach które są na Alledrogo te elementy nadal są na wierzchu niezabezpieczone - ciekawi mnie jak to jest rozwiązane w osłonach producenta ?
Napisano
Mniej więcej muszą tak wyglądać - taki jest kształt elementów chronionych - mi chodziło o zabezpieczenie tyłu obudowy elektroniki - gniazdo słuchawek, włącznik itd. czy tam nie będzie się lała woda na deszczu bo w tych z linku niestety będzie.
Napisano
Dziękuje bardzo kolego - właśnie o to mi chodziło - bardzo ładnie zabezpieczona tylna ścianka. Pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie