Mj Napisano 13 Październik 2009 Autor Napisano 13 Październik 2009 Czy ktoś kojarzy od czego może pochodzić to, jak mi się wydaje żeliwne, wieczko? Na fajkę chyba trochę za ciężkie, ale nigdy nic nie wiadomo. Z góry dzięki.
Mj Napisano 13 Październik 2009 Autor Napisano 13 Październik 2009 Czy ktoś kojarzy od czego może pochodzić to, jak mi się wydaje żeliwne, wieczko? Na fajkę chyba trochę za ciężkie, ale nigdy nic nie wiadomo. Z góry dzięki.
Zwłoka Napisano 16 Październik 2009 Napisano 16 Październik 2009 moje wieczko z fajki wyglada tak.srednica 2,7cmJa niemam innych pomyslow,zostaje wieczko z fajki(wieksze wieczko z wiekszej fajki ;) )Pozdro
bjar_1 Napisano 16 Październik 2009 Napisano 16 Październik 2009 I napewno nie żeliwne, tylko jakiś ciężki stop kolorowy ;)
Mj Napisano 16 Październik 2009 Autor Napisano 16 Październik 2009 Dzięki. Niechaj zatem będzie od fajki:)Tylko ten rozmiar. Być może pochodzi z fajki samego Gandalf-on kopcił taką dużą;)
Pytanie
Mj
Czy ktoś kojarzy od czego może pochodzić to, jak mi się wydaje żeliwne, wieczko? Na fajkę chyba trochę za ciężkie, ale nigdy nic nie wiadomo. Z góry dzięki.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.