Norberet Napisano 13 Październik 2009 Autor Napisano 13 Październik 2009 Witam wszystkie użytkowniczki i użytkowników forum oraz całego serwisu Odkrywca. W związku z tym, iż jest to mój pierwszy post po rejestracji, postanowiłem się przywitać:). Od kilku lat przeglądam forum, ale nigdy jakoś nie było czsu sie zalogować, a że moja wiedza się z czasem powiększa, doszedłem do wniosku, że w niektórych przypadkach mogę pomóc, a że coraz więcej również kopię sam będę też potrzebawał nie raz fachowej pomocy. Witam:).
tyfus Napisano 13 Październik 2009 Napisano 13 Październik 2009 witaj Norbercie na forum :)niewielu owych" się wita :) życzę ci super znalezisk, płytkich dołków :) a i ostrożność się bardzo przyda w czasach polowania na nowe czarownice, czyli na nas ;)pozdro
dzieci3 Napisano 14 Październik 2009 Napisano 14 Październik 2009 Witojcie Norberet.Płytkich dołków.Pzdr.
latający holender Napisano 15 Październik 2009 Napisano 15 Październik 2009 Witaj ! A i nie zapomnij pokazać coś ciekawego :)
Norberet Napisano 15 Październik 2009 Autor Napisano 15 Październik 2009 Jak tylko coś znajdę to na pewno pokażę:).
flow Napisano 15 Październik 2009 Napisano 15 Październik 2009 witaj Norbert sukcesów w kopaniu i polamania saperki w jakim rejonie rozpoczynasz dzialalnosc
flow Napisano 15 Październik 2009 Napisano 15 Październik 2009 oczywiscie norberet nie norbert sorki za skrót
Norberet Napisano 16 Październik 2009 Autor Napisano 16 Październik 2009 No właśnie Norbert-ale ten nick był juz zajęty więc włączyłem jedną literkę i tak jest prawie dobrze....
zimmermann Napisano 16 Październik 2009 Napisano 16 Październik 2009 Na forum czeka wiele niebezpieczeństw a więc niech Bóg ma cię w swojej opiece.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.