ja21 Napisano 10 Październik 2009 Autor Share Napisano 10 Październik 2009 Witam koledzy!Szukalem i nieznalazlem :( Czy w okolicach wroclawaia znajduja sie jakies grupy rekonstrukcyjne z okresu IIww???Głównie chodzi mi o niemiecka ale inne tez moga byc.czekam na szybka odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 Jeżeli sam Wrocław traktujesz również jako jego okolice to działa tam Stowarzyszenie GRH “Festung Breslau” :http://www.festungbreslau.wroclaw.pl/PozdroHindusP.S. Coś słabo szukałeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeregowy-sztuk Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 No i z tego co wiem to są członkowie GRH amerykańskich i polskich wrześniowych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 Możliwe że kolega szukał na anonim.pl Dzięki Bogu istnieją jeszcze ludzie na tym forum którzy chętnie pomogą :Dpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 http://www.google.pl/#hl=pl&safe=off&num=20&q=rekonstrukcja+historyczna+wroc%C5%82aw&lr=&fp=d11fb2befb2c188b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 Ja swego czasu szukałem czegoś wokół Wrocławia, to tylko Festung Breslau znalazłem. O GRH zajmujących się WP, nie słyszałem tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cosel1945 Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 W Festungu jest parę osób które obecnie zajmują się również LWP oraz jedna osoba zajmuje się wrześniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.