niechludow Napisano 9 Październik 2009 Autor Napisano 9 Październik 2009 Wyszła w okolicy Skierniewic, średnica zbliżona do boratynki. Na jednej stronie promienie wychodzące z jednego miejsca, druga strona nieczytelna. Może ktoś rozpozna.
niechludow Napisano 9 Październik 2009 Autor Napisano 9 Październik 2009 guzik odpada, cienka blaszka bez otworów. Po prostu jak boratrynka.
Gniewkos Napisano 9 Październik 2009 Napisano 9 Październik 2009 pewnie jest urwane oczko, i wytarte, dla tego nie ma śladu że to guzik też raz tak miałem, myślałem że moneta ale okazała się guzikiempozdro!
Pablo.wpl Napisano 10 Październik 2009 Napisano 10 Październik 2009 Nie koniecznie.. nie mielismy 2 str foto, ja obstawiam guzik ...... ale próbujmy dalej..-- może coś wyjdzie.Pozdro
bruner0 Napisano 10 Październik 2009 Napisano 10 Październik 2009 Pozwolę się dołączyć do wątku,trafiłem podobny krążek z tyłu gładki bez śladów ucha więc nie guzik,wielkość porównywalna do 5 zeta.Trafiony na obozowisku z 1830/31,ale nie wiązał bym go z tym okresem.
Roadrunner Napisano 10 Październik 2009 Napisano 10 Październik 2009 Bączek lub jego część np środek?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.