wojlomza Napisano 8 Październik 2009 Autor Napisano 8 Październik 2009 Z góry dziękuje za pomoc i prosze o wyrozumiałość jak zrobie coś nie tak. Posiadam pare rzeczy których wcześniej niewidzałem i nie wiem co to jest". Proszę o id. Fot.1
wojlomza Napisano 8 Październik 2009 Autor Napisano 8 Październik 2009 fot.3 szczegulnie ten po lewej z pierścieniami dł ok 40mm
PatrX30 Napisano 10 Październik 2009 Napisano 10 Październik 2009 podaj dokładniejsze wymiary pocisków z fot 3
wojlomza Napisano 11 Październik 2009 Autor Napisano 11 Październik 2009 Tego po lewej to dł. 40,3mm a szer. 7,91mm według suwmiarki. Znalazłem go bez łuski, tylko jedną sztukę i to mnie dziwi bo reszta to takie jak ten po prawej dł.ok. 38mm i te mniejsze dł. 28mm (wszystkie w jednym dołku)
wojlomza Napisano 8 Październik 2009 Autor Napisano 8 Październik 2009 Z góry dziękuje za pomoc i prosze o wyrozumiałość jak zrobie coś nie tak. Posiadam pare rzeczy których wcześniej niewidzałem i nie wiem co to jest". Proszę o id. Fot.1
Pytanie
wojlomza
Z góry dziękuje za pomoc i prosze o wyrozumiałość jak zrobie coś nie tak. Posiadam pare rzeczy których wcześniej niewidzałem i nie wiem co to jest". Proszę o id. Fot.1
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.