Skocz do zawartości

f75 a sovereign gt

mendi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam!
mam pytanie do znawcow tematu w co lepiej zainwestowac: uzywanego sovereigna, ktorego mozna chyba kupic w granicach 1600zl czy wziac fischera, ktorego 2 letniego udalo mi sie znalezc za 2000, cena wydaje sie mocno okazyjna, czy te wykrywacze znaczaco roznia sie parametrami??
Napisano
przeznaczenie głównie an kolorek, choc i na militarke zdarza sie od czasu do czasu pojechac. wychodzi na to, ze kupujac okazyjnie tego fischera mialbym go w cenie podobnej do sovereigna. czy f75 jest znaczaco lepszy??
Napisano
Minelab jest napewno prostszy w obsłudze ( brak wyświetlacza ) dobrze ciągnie militaria, głeboki tyle o nim słyszał w akcji nie widziałem. Fisher to typowa kosa na kolor, posiada wyświetlacz, troche dźwieki mnie wkurzają takie popierdywanie widziałem go kilka razy w rekach znajomego bardzo sobie chwali fantów tez ma dużo, statyk na militaria tez głęboki. Za dwa tysiące jezeli mało uzywany fisher to bym się mocno zastanowił nad nim bo to w sumie fajny i bardzo skuteczny wykrywacz popytaj moze ktos w okolicy ma obejrzałbys jak działa jeden i drugi wtedy bedzie łatwiej ci wybrac.
Napisano
Zdecydowanie polecam ciF75,uzywalem troche SOVA i weglug mnie najlepiej nadaje sie na plaze.Ja najczesciej uzywam T2 (F75 jest zrobiony na jego bazie)i spisuje sie bardzo dobrze.
Napisano
statyk w F75 jest rzeczywiście głęboki choć mało przyjemny dla niewprawionego ;),
w dynamiku na kolor jest świetny, im dłużej z nim chodzę tym bardziej go lubię, na początku chciałem zaraz sprzedać, od kilku miesięcy nie używam dyskryminacji i nie bardzo sobie wyobrażam powrót do niej
Napisano
Uważam podobnie jak sla1971, że jedynym miejscem gdzie Sovereign może się okazać bardziej skuteczny jest plaża, choć i tak wciąż problemem pozostaje kiepska ergonomia. Osobiście z tych dwóch polecam F75.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Chodze caly czas z F75 a jeden sezon chodzilem z Souv.
Jak na monetki na plazy i terenie bez trawy ,ale mocno zasmieconym to Souv.Dlatego ze ma 70 % glębokosci F 75.
Na militarkę to zaden sie nie nadaje ,mimo ze F75 na statyku jest jak PI.Na lasy to chodze z Now.PI juz z 15 lat.
szcegoly na priv.
K.z K.
  • 1 month later...
Napisano
Statyk w f75 to porażka w porównaniu do Whitesa nie stabilny właściwie to nie można z nim chodzić, co do GT to moim zdaniem fajny sprzęt, ale trudny w obsłudze niż f75 .
Obiema wykrywkami znajdowałem monety i militarkę.
Obecnie mam od 2 lat mam f75, ale troszkę tęsknię GT .
polecam raczej GT

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie