kartacz Napisano 7 Październik 2009 Autor Napisano 7 Październik 2009 Prosił bym znawców tematu o identyfikację jednostki carskiej w której służył mój pradziadek.że kawaleria to widać po ostrogach,ale co to za mundur.Siedzi z lewej.Z góry dziękuje.Zdrów.
bjar_1 Napisano 7 Październik 2009 Napisano 7 Październik 2009 Sprawdź pod lupą cyfry lub emblematy na naramiennikach.
kartacz Napisano 7 Październik 2009 Autor Napisano 7 Październik 2009 Jakieś czapki bez daszków,u tego co stoi jakiś znak na rękawie i na kołnierzykach.
kartacz Napisano 7 Październik 2009 Autor Napisano 7 Październik 2009 Prosił bym znawców tematu o identyfikację jednostki carskiej w której służył mój pradziadek.że kawaleria to widać po ostrogach,ale co to za mundur.Siedzi z lewej.Z góry dziękuje.Zdrów.
bjar_1 Napisano 7 Październik 2009 Napisano 7 Październik 2009 Zrób dobry skan, z tego cięzko coś więcej powiedzieć...
Pytanie
kartacz
Prosił bym znawców tematu o identyfikację jednostki carskiej w której służył mój pradziadek.że kawaleria to widać po ostrogach,ale co to za mundur.Siedzi z lewej.Z góry dziękuje.Zdrów.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.