FestungGlogau Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 WitamTutaj bede dedawal fotki moich znalezisk z UKPodrawiam FG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 Kamienna Kula od katapulty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 Foto 2 Jest ona prawdopodobnie Rzymska w tej chwili identyfikowana w British Museum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 Rzymskie Sreberka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 Monetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 Foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 Foto 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 Brytyjskie sreberka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 Troche jeszcze nie czyszczonych moniakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 Medale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 Guziki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 Pierscien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Super fanciory.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sla1971 Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Co ty we wloszech kopiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 Nie STG kopie tylko w UK i w Polsce na wakacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 W UK jest sporo miejsc z rzymskimi rzeczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 FestungGlogau gratuluje fantów, szczególnie tej kuli. Zazdroszcze legalnych wykopek oraz masy miejsc gdzie wychodzi rzym :)Hamerków jeszcze nie trafiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 Poza Rzymkami jeszcze nie alie zaraz ide na wykopki i moze cos znajde ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Witam , jestem pod wrażeniem :) , też jak znajduję odrobinę czasu to przekopuję Anglie ale bez takich pozytywnych rezultatów jak Ty . Mam pytanko skąd dokładnie jesteś ( ja mieszkam w rejonie Lancashire ) a i jescze jedno pytanko daj znać jakiego sprzętu używasz , pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 Ja mieszkam w Londynie a uzywam Sovergina GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 no spoko spoko, chciasz bez stresu można pokazac co sie kopie a ty co nic....Fajne kulki tylko pogratulowac, ja mam tylko 3 .rzymskie miejscówki to jest to co gumisie lubią najbardziej.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 Trafia sie tez militarka rozne typy amunicji co mnie bardzo zdiwilo znalazlem lodke i luski od niemieckiego mausera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 I jeszcze nie czyszczone ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 Foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 Kulki mnijszego kalibru i plomby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.