Frozzer Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 Witamo ile chodzi o stal i inne metale to jakoś sobię radzę. Jednak z tkaninami dotychczas nie miałem do czynienia.może ktoś ma wiedzę, jak zakonserwować ten pagonzabawa w czesanie igiełką i składanie niteczka po niteczce mi nie strasznatylko czym to później posklejać te niteczki i zabezpieczyć całość ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 moze jakas firma zajmujaca sie konserwacja mundurów, nie wziela by duzo, a warto by było zaryzykowac??Szkoda coby się rozleciał, bo fajny fancior..z tego co wiem pewna firma z Łodzi konserwuje profesjonalnie..wiele osób z ranży" mundurowej się do nich zwraca..jeżeli byłbyś zainteresowany, postaram się zdobyć namiary.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 w takim razie poproszę, tylko czy koszt konserwacji nei przerośnie wartości pagonu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 wieczorem wyślę priva, czekam na kontakt ze znajomym, który orientował" się u Nich w kwestii konserwacji płaszcza niemieckiego.co do kosztów naprawy- zawsze warto zapytać i ustalić metodę oraz rodzaj konserwacji.Jeżeli nie będziesz chciał uzupełniać w całości braków materiału, to myślę iż koszt nie będzie tragiczny.pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 sprawdź maila.wysłałem priv z danymi.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.