greku Napisano 3 Październik 2009 Autor Share Napisano 3 Październik 2009 różne takie tam fotki ze spacerów po lesie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 3 Październik 2009 Autor Share Napisano 3 Październik 2009 z lasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 3 Październik 2009 Autor Share Napisano 3 Październik 2009 fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 3 Październik 2009 Autor Share Napisano 3 Październik 2009 fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 to dopiero początek a Ty mi już ciśnienie podniosłeś swoimi fantami o_0 , świetne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 nieźle nieźle gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 No super fanciory.Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 3 Październik 2009 Autor Share Napisano 3 Październik 2009 eee, spokojnie, dla ukojenia nerwów proponuje spacer po lesie!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 o widze ze kopiemy , a myslałem że tylko ja tak kopie.pozdrawiam i oby tak dalej.PS.mam nadzieje że sie kiedyś przełamie i fotki swoje wstawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 3 Październik 2009 Autor Share Napisano 3 Październik 2009 łąm się!, ja mam z kilku lat więc możemy zrobić fajna stronkę, jaki temacik poruszymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 3 Październik 2009 Autor Share Napisano 3 Październik 2009 może jakieś klepaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 3 Październik 2009 Autor Share Napisano 3 Październik 2009 fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 3 Październik 2009 Autor Share Napisano 3 Październik 2009 fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Kolega na WMFP namieszał teraz tu sieje zgorszenie;-)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 świetne fanty jak i zdjęcia :Dpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Piękna klamra. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Wypierd pierwsze strzały! Graty!Der Czus! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Ładnie :) można wiedzieć jaki rejon Polski jest tak obfity ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Patrząc na te drzewa tam z tyłu to stwierdzam że jest to pustynia na dnie Warty, Naprawdę Super, Grat... Pozdr :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 hej, rejon działania to głównie ogólnie ujmując okolice Braniewawłaściciela guzików nie było:)co do ilości fantów to niestety jest już ciężko, fotki są z tego i ubiegłego rokudzisiaj np. na 6 osób jedna blacha, a że akurat mi się trafiła:)niestety słaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.