stg1971 Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 każda medialna wiadomość ma dotrzeć do ogółu społeczeństwa,np.wiadomość wyborcza,nie byłem i nie głosuję od 4 czerwca 1989roku.chyba że kandydat będzie miał nick znany z odkrywcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 ie byłem i nie głosuję od 4 czerwca 1989roku"Czasem się zastanawiam, po diabła nam była ta demokracja. Nie głosujesz-to później nie narzekaj. Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Pik, tu się TYLKO narzeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 ależ ja nie narzekam ja walczę z systemem,a tak to fajnie bo znów mamy aferę tym razem związaną z hazardem,fajnie okraść nasz kraj,ach tym przestępcą się dobrze żyje w naszym kraju,można śmiało wyprać miliardy z lewych interesów ,polska to raj do prania brudnych pieniędzy.dlaczego nie można kupić ust.o broni i amunicji albo o znakach totalitarnych,bo kolekcjonerzy nie są zainteresowani takim biegiem sprawy,czy ich po prostu nie stać,może by tak każdy po 100 zł,i sprawa załatwiona.tańsze i lepsze od kar i wyroków,konfiskat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Jak w takim kraju czuć się dobrze, kiedy acheo i policja mówi o Nas przestępcy i że rozkopujemy cmentarzyska i stanowiska archeo. Dla mnie to obłęd, któregoś dnia wkurzę się wezmę duzy wór łusek od ppshy, mausera itp. i zaniosę do Warszawy do głównego(nieudanego) zarządu, wywalę na środek i niech sobie czyszczą i dbają o te swoje dziedzictwo kulturowe pasożyty jedne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Zbyniek, a mało jest takich poszukiwaczy" co kopia groby i stanowiska archeo? Wiele już tu było o tym wątków. Właśnie tacy ludzie robią opinie całemu środowisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.