Witam! dostałem nie dawno dosłownie garść starych czasomierzy. większość jest w jakiś sposób uszkodzona. nie znam się zbytnio na tego typu fantach dlatego zwracam się do Was o pomoc w zakresie identyfikacji, ewentualnej wartości czy kosztów naprawy.
na początek zagarek z nadrukiem longines.
brakuje pokrętła jeden tryb luźny. na kopercie po wewnętrznej stronie jakiś kod w formie ułamka nr66/z10xx (nieczytelne) poza tym brak jakichkolwiek oznaczeń. przepraszam za jakoś obrazów ale to skany...aparatem jeszcze gorzej mi wchodzi... pozdrawiam
Pytanie
czubaka
Witam!
dostałem nie dawno dosłownie garść starych czasomierzy. większość jest w jakiś sposób uszkodzona. nie znam się zbytnio na tego typu fantach dlatego zwracam się do Was o pomoc w zakresie identyfikacji, ewentualnej wartości czy kosztów naprawy.
na początek zagarek z nadrukiem longines.
brakuje pokrętła jeden tryb luźny. na kopercie po wewnętrznej stronie jakiś kod w formie ułamka nr66/z10xx (nieczytelne) poza tym brak jakichkolwiek oznaczeń.
przepraszam za jakoś obrazów ale to skany...aparatem jeszcze gorzej mi wchodzi...
pozdrawiam
w miarę mozliwości powklejam pozosałe cegarki
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.