Fahrenheit Napisano 17 Kwiecień 2010 Napisano 17 Kwiecień 2010 Ludzie jak obczajacie takie fajne miejscówki? W każdy weekend latam jak debil (od miesiąca) i wyciągam sam złom nawet na jedną monetke nie trafiłem. A tu co wątek to lepsze fanty. Warto szukać w miejscach gdzie od zawsze były pola orne?
Weles Napisano 18 Kwiecień 2010 Napisano 18 Kwiecień 2010 Fahrenheit nie lata się jak ...;) wiele razy był temat wałkowany..trzeba siąść na du.ie i przerabiać książki,stare mapy,itp.większość fantów mam z pól,starych dróg,reszta z miejscówek gdzie są lub stały kiedyś stare zabudowania..a za fantami trzeba się nadreptać,nie stoją pod lasem w kolejce i czekają aż się po nie przyjdzie ;) ..dzięki panowie..pozdrawiam...
Kitkaa Napisano 18 Kwiecień 2010 Autor Napisano 18 Kwiecień 2010 aaa..i sorki,odpisałam przez niedopatrzenie pod mężowym nickiem..pozdr..
krank Napisano 18 Kwiecień 2010 Napisano 18 Kwiecień 2010 kitka zajefajne fanciki oby tak dalej pozdro
neszna Napisano 18 Kwiecień 2010 Napisano 18 Kwiecień 2010 Daj znać Kitkaa jaki był sygnał przy tej złotej obrączce i jakie były wskazania wyświetlacza o ile to ostatnie pamiętasz.Pozdro.
Kitkaa Napisano 18 Kwiecień 2010 Autor Napisano 18 Kwiecień 2010 neszna nie pamiętam,łaziłam długi czas po poletku,zero sygnałów..a jak zrobiło ding-dong ;) to kopnęłam,nie patrzyłam na wyświetlacz..pozdro..
Kitkaa Napisano 18 Kwiecień 2010 Autor Napisano 18 Kwiecień 2010 prl-ki i hitlerki c.d. ;) ..pozdrawiam..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.