Witam. Zamieszczam ten temat, ponieważ chciałbym Was prosić - szanowne grono znawców w tym temacie o wycenę tych 2 mebli. Stoją w starym opuszczonym domu na wsi i najprawdopodobniej ich żywot skończy się w piecu, a zima za pasem. Tyle dobrze, że są pod kluczem. Przepraszam, że z góry proszę o ich wycenę, ale nie wiem ile mam zaproponować właścicielom tego dobytku, aby móc je wyratować za sensowną monetę.
A teraz konkretnie - szafa duża 2-drzwiowa, 2 dolne szuflady. W środku są oryginalnie wmontowane wieszaki (nie wiem jak je nazwać) - szatniowe" - równoległe deseczki z główkami po bokach.
Pytanie
kloki
Witam.
Zamieszczam ten temat, ponieważ chciałbym Was prosić - szanowne grono znawców w tym temacie o wycenę tych 2 mebli. Stoją w starym opuszczonym domu na wsi i najprawdopodobniej ich żywot skończy się w piecu, a zima za pasem. Tyle dobrze, że są pod kluczem. Przepraszam, że z góry proszę o ich wycenę, ale nie wiem ile mam zaproponować właścicielom tego dobytku, aby móc je wyratować za sensowną monetę.
A teraz konkretnie - szafa duża 2-drzwiowa, 2 dolne szuflady. W środku są oryginalnie wmontowane wieszaki (nie wiem jak je nazwać) - szatniowe" - równoległe deseczki z główkami po bokach.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.