Kopacz1 Napisano 28 Październik 2009 Autor Share Napisano 28 Październik 2009 U-3026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 28 Październik 2009 Autor Share Napisano 28 Październik 2009 no i kot na czapce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 22 Listopad 2009 Share Napisano 22 Listopad 2009 Witaj KOPACZ:)Przepraszam,że me pytanie nie jest związane z tematem ale jestem ciekaw na jakim sprzęcie chodzisz?No i gratuluje super fancików:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzeb Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 KOPACZI: chciałbym się zapytać o sprzączkę z głowami lwów. Ciekawi mnie w jakich okolicznościach została znaleziona i do czego mogła być wykorzystywana?. Mam podobną, którą znalazłem kilka lat temu. Spotykałem się z różnymi opiniami na temat jej pochodzenia: jedni twierdzili, że jest związana z okresem napoleońskim a inni podawali, że jest to element kordzika Kriegsmarine z okresu III Rzeszy. Kto ma rację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 25 Listopad 2009 Autor Share Napisano 25 Listopad 2009 kol.grzeb na 100% od kordzika Kriegsmarineprzykładowa fotka z netu.kol.RAJTEKZKS chodzę na Tesoropzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipe75 Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Dam więcej :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.