alesz Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Napisano 15 Wrzesień 2009 WitamMam zamiar kupić wykrywacz. I powrócic do mojego kochanego hobby.co wy na to : http://allegro.pl/item730870767.html lub coś innego w podobnej cenie.Proszę was o pomoc bo widzę że macie profesjonalne podejście.Ja już nie chodzę od chyba 6-8 lat. a chciałbym powrócić do profesji. Dlatego proszę o pomocZ pozdrowieniami
FalkenBurg Napisano 15 Wrzesień 2009 Napisano 15 Wrzesień 2009 Wykrywacz który pan wybrał jest elegancki ale czy na pewno chce pan wydać tyle na powrót a jak nie wyjdzie ? A parę lat temu jakiego pan sprzętu używał ?
alesz Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Napisano 15 Wrzesień 2009 Używałem 6000 di pro. Pamiętam że dość dobrze mi służył, a może to też sentyment do firmy.
Thomson. Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 To kup go ponownie. Jest to nadal bardzo dobry sprzet za niewielką kase, który radzi sobie w polskim terenie.
FalkenBurg Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 Jeżeli masz doświadczanie z tym sprzętem do bierz ja niestety zaczynałem zupełnie od nowa Miałem Rutusa Firsta potem ACE 150 około 1,5 roku przerwy i nagle Proxime wziąłem przez parę wypadów byłem lekko sfrustrowany .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.