Hanseaten Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Gratuluje! Widzę, że nie tylko ja zbieram tłuczeń ze śmietniczków i bawię się w puzzle. Powodzenia w sklejaniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 ładne, ja zbieram tłuczonke ale tylko jeśli można ja skompletować. ostatnio trafiłem na smietnik było troche porcelany szkła i kamionki ale niestety nic nie udało mi sie skompletować i zostało w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanseaten Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 A później przychodzę ja, zabieram wszystko do siebie, siedzę nad tym tydzień, zużywam 3 tubki kleju i mam nowy serwis :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 cieżko by mi było skleić kilkadziesiąt kg tłuczonki. ale zostawiać też cieżko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanseaten Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Wyślij to do mnie :) ja mam dużo czasu, a taka robota mi na wieczory odpowiada. Muzyczka, jakiś napój na odświeżenie" i huzia, mogę siedzieć i do czasu zmiany przepisów na temat wykrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Niezła zastawa szkoda ze uszkodzona Gratuluje .Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanseaten Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 No jestem pod wrażeniem, szkoda tylko, że tak mało tego wyszło w porównaniu do ilości tłucznia. Masz zamiar sklejać coś więcej, czy może brakuje części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Vegas Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Siema. Nieźle tej tłuczonki ;) Mam pytanie jakiego kleju używacie do klejenia tego ustrojstwa ? :). Pozdrawiam Vegas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.