wiluś Napisano 11 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Film opowiada o obronie Finów w czasie Radzieckiej ofensywie w 1944, zapowiada się ciekawie Na trailerach dostępnych na Y.T. zauważyłem 3x stug III T-34 i KW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 11 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Na Y.Tube można praktycznie zobaczyć go w całości, co prawda podzielony na 11 części, ale z angielskimi napisami. POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 13 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Obejrzałem w całości i z czystym sumieniem polecam. Finowie ruszyli chyba całe swoje muzeum broni pancernej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Film z 2007 roku, łatwo zdobyć w necie jak i polskie napisy :DJest sporo akcji choć czasami się wlecze jak ....Ogólnie dobre kino godne uwagi, film mam jakiś czas i aż dziw że o nim nie wspomniałem na zacnym forum.No ale Wiluś czuwa na śląskiej ziemi. pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Zapomniałem dodać że film można też zakupić na ebay ale cena jest kosmiczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 troszkę z filmu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 a no i na koniec mały trailerek:http://www.youtube.com/watch?v=g9IEQYlpFlQfilm trwa prawie dwie godziny... Miłego oglądania.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 14 Wrzesień 2009 Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Program do ściągania filmów-ARES. Znalazł mi jedną pozycję i sciąga. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Film zaliczony.Oczekiwania moje były trochę inne ale dotrwałem do końca.pzdr.ps.Ciekawy instruktaż,do posługiwania się pancerną pięścią: - Ogień z d..y może zabić":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.