bartols Napisano 11 Wrzesień 2009 Autor Napisano 11 Wrzesień 2009 Gdzie można zobaczyć w Polsce tą armatę? A może ma ktoś dokładne plany wraz z wymiarami (wszystko możliwie jak najdokładniejsze, zaczynając od wymiarów pancerza po wielkość felg:).Z góry dzięki.Pozdrawiam
Cronos Napisano 11 Wrzesień 2009 Napisano 11 Wrzesień 2009 W Katowicach w muzeum Śląskim, w Warszawie w MWP, muzeum w Sochaczewie, parę jeszcze chyba się znajdzie.Pozdro
Skok Napisano 11 Wrzesień 2009 Napisano 11 Wrzesień 2009 W Bydgoszczy w muzeum POW jest bardzo ładna.
PATRON Napisano 11 Wrzesień 2009 Napisano 11 Wrzesień 2009 jeśłi chodzi o rysunki wykonawcze wszystkich detali to myślę że za jakiś rok będą kompletne nie wiem do czego to ma służyć więc nie bardzo wiem czego kolega oczekuje , ale gdyby co to mogę zwymiarować niektóre elementy . oczywiście po sprecyzowaniu potrzeb.PATRON FWP
bartols Napisano 14 Wrzesień 2009 Autor Napisano 14 Wrzesień 2009 Cronos - ta armata w muzeum Śląskim w Katowicach jest odgrodzona czy można jej dotknąć/obmierzyć?
iglanadon Napisano 14 Wrzesień 2009 Napisano 14 Wrzesień 2009 W Kołobrzegu w muzeum tez ją chyba widziałem
Cronos Napisano 14 Wrzesień 2009 Napisano 14 Wrzesień 2009 No niby jest odgrodzona, ale nie aż tak żeby nie dało obmierzyć, poza tym zawsze się można ładnie spytać pracowników. Ja tam byłem z 1,5 roku temu, ale myślę ze nic się nie zmieniło.Pozdro
PATRON Napisano 14 Wrzesień 2009 Napisano 14 Wrzesień 2009 o ile dobrze pamiętam w katowicach jes sfińszczona ...PATRON
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.