tiger22 Napisano 9 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Witam. Poszukuje informacji na temat bunkra wykopanego w ostatnich dniach na Śląsku. Z tego co wiem jest to Polski bunkier dowodzenia. Taki informacja pojawiła się w teleekspresie. Z góry dziękuje za wszelkie informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 10 Wrzesień 2009 Share Napisano 10 Wrzesień 2009 http://www.fortyfikacja.pl/index.php?a=dow Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudzin Napisano 10 Wrzesień 2009 Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Ech ci niedzielni bunkrowcy... Ostatnio odkopany" - a ja go w marcu oblazłem dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Wrzesień 2009 Share Napisano 10 Wrzesień 2009 No to czemu nic nie mówiłeś o fotkach już nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.