Od kilku dni probuje uporzadkowac moja mala kolekcje. Wiekszosc to monety i z nimi nie mam wiekszych problemow. Ale mam tez kilka odznak i medali, ktorych identyfikacja jest juz dla mnie duzo trudniejsza. Szkoda ze nie natrafilam na to forum wczesniej :( Zostala mi jedna odznaka, z ktora mam problem. Wyglada ona jak odznaka I Dywizji Grenadierow, ale ta moja nie ma klosow" odchodzacych od symbolu D.1.G." Czy moze istnieja rozne wersje tej odznaki? Czy jest ona autentyczna? Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje.
Pytanie
thistle
Witam,
Od kilku dni probuje uporzadkowac moja mala kolekcje. Wiekszosc to monety i z nimi nie mam wiekszych problemow. Ale
mam tez kilka odznak i medali, ktorych identyfikacja jest juz dla mnie duzo trudniejsza. Szkoda ze nie natrafilam na to forum wczesniej :(
Zostala mi jedna odznaka, z ktora mam problem. Wyglada ona jak odznaka I Dywizji Grenadierow, ale ta moja nie ma klosow" odchodzacych od symbolu D.1.G." Czy moze istnieja rozne wersje tej odznaki? Czy jest ona autentyczna?
Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje.
PS. Napis na nakretce: Kirkwood & Son, Edinburgh
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.