JacekN3 Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Dziękuje za bardo uprzejmą odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toratoratora Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 nie ma za co, a jesli posiadasz dokument bądź relację dotyczącą udziału OPWK w bitwie Kockiej to bedziesz autorem sensacji historycznej ! zreszta, nie tylko Kocka się toczy...co innego oddziały OPWK a co innego pojawiajace się w kilku miejscach września 1939 roku sanitariuszki ze szpitali miejskicch np. Warszawa np. obrona Helu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 <cytat toratoratora>Secundo: najbardziej się czepiają ci , którzy maja najmniejsze pojecie... sprawdzony ten fakt doswiadczalnie..." Ja bym nie wypowiadał tak kategorycznych stwierdzeń, bo się można znacznie pomylić... W tym bieżącym wątku jest co najmniej jeden dowód na tezę zupełnie przeciwną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toratoratora Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 mario33 może faktycznie moje uogólnienie nie jest zbyt trafne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toratoratora Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 Mario33 , rozwój sytuacji jednak był inny.. jak nazwać określić zachowanie typu postawię tu pytanie, zarzucę komuś nie wiedzę, po co mam sam szukać odpowiedzi na pytanie skoro ktoś za mnie to zrobi " a nastepnie poleciał na skargę do admina bo poczuł się urażony inwektywą, ba w mailu straszył wyciagnięciem konsekwencji prawnych" a ja się pytam od kogo wyciagnąć konsekwencje prawne za to że on jest taki jaki jest? i jeszcze jedno czy szanowny admin Bocian słyszał okreslenie ekspresjonizm" ? czasem i inwektywama znaczenie ekspresjonizu, traci wówczas znaczenie osobiste. Więcej luzu Panowie i dystansu do siebie samych ! a Ty JacekN3 stawiaj pytania tam, gdzie wyczytałes jakiś apostrof . ;) bo wyciagnę konsekwencje prawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Znalazłem jeszcze to, fajnie zrobione ładna rozdzielczośćhttp://www.tvlubartow.pl/?187,70-rocznica-bitwy-pod-kockiem-rekonstrukcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 i tohttp://konflikty.wp.pl/gid,11569698,kat,355,title,70-Rocznica-bitwy-pod-Kockiem,galeria.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.