Dwadziesciajeden Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Napisano 1 Wrzesień 2009 Witam , mam pytanie na temat tego kanistra czy jest to orginalny wojskowy cywilny ,czy to to jakis robiony, z gory dzieki Pozdrawiam
Dwadziesciajeden Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Napisano 1 Wrzesień 2009 Witam , mam pytanie na temat tego kanistra czy jest to orginalny wojskowy cywilny ,czy to to jakis robiony, z gory dzieki Pozdrawiam
Klemens Forel Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 mi sie to z jakims francuzem kojarzy....A co za częci do motrka leż obok siedzenie i jakis silniczek masz?
Dwadziesciajeden Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Napisano 1 Wrzesień 2009 Tak silniczek jest od malego nsu troche niekapletny,a siedzenie to nie mam pojecia ,a mozna cos wiecej na temat kanistra
db Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 też mi coś kojarzy się z własnym wyrobem, a francuskie są bardzo podobne do kanistrów US Army. Jedynie może Rosja? Oni na początku lat 20tych potrafili zrobić coś bardzo podobnego w technicznym aspekcie wykonania tego kanistra.pozdr.d
Evander Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 Jest Skromny...Pewnie Ktoś Ręcznie Wykonał .
Dwadziesciajeden Napisano 2 Wrzesień 2009 Autor Napisano 2 Wrzesień 2009 Witam,kanister wyglada jak robota reczna tylko ten ksztalt i przetloczenia troche wygladaja na fabryczne,myslalem ze moze ktos z Was spotkal sie kiedys z takim kanistrem,dzieki Panowie,Pozdrawiam
Pytanie
Dwadziesciajeden
Witam , mam pytanie na temat tego kanistra czy jest to orginalny wojskowy cywilny ,czy to to jakis robiony, z gory dzieki Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.