lew_1988 Napisano 28 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2009 Mam pytanie otóz mam namierzony teren, na którym stał duzy obóz jeniecki z pierwszej wojny. Moje pytanie jest takie jakie są najczęstsze znaleziska w takich miejscach czego mogę się spodziewać ? Teraz w tym miejscu są orne pola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 Nie pytaj tylko ruszaj w teren. Najczęstszymi znaleziskami w takich miejscach są guziki mundurowe, znaki tożsamości, odznaczenia i osobiste drobiazgi" żołnierzy w danym obozie przebywających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 Daj namiary to ci powiem ci tam mozna trafić. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 28 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2009 Narazie jestem troche przywalony obowiązkami ale jak tylko znajde czas to lece w teren dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 28 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2009 Jest tego 78 hektarów więc okop musiałbyś mieć zdrowe nogi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 Mam nie boj sie. Calego nie czeba naraz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.